Το manga Ichirei Shite, Kiss γίνεται live-action ταινία


news_xlarge_shitekiss_movie_mainΤο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Betsucomi της Shogakukan αποκάλυψε την προηγούμενη Δευτέρα πως η live-action μεταφορά του manga της Yakko Kaga, Ichirei Shite, Kiss (Make a Bow and Kiss) έχει πάρει το πράσινο φως για αυτό το φθινόπωρο. Η Elaiza Ikeda (live-action Wolf Girl & Black Prince, ReLIFE) θα παίξει την κύρια πρωταγωνίστρια An Kishimoto, και ο Masaki Nakao (Dōbutsu Sentai Zyuohger) θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή Yōta Mikami.

Η ιστορία του manga περιστρέφεται γύρω από την An Kishimoto, μία κοπέλα που εξασκεί την τοξοβολία επί έξι χρόνια, από τότε που βρισκόταν στο γυμνάσιο. Ακόμη και ως πρόεδρος του κλαμπ τοξοβολίας του λυκείου της στο τελευταίο της τουρνουά, δεν νιώθει ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Το πρόσωπο που βρίσκεται στη σειρά για να πάρει τα ηνία της αρχηγίας είναι ο μικρότερος της Yōta Mikami, ένα άτομο που δεν εξασκείται ποτέ κι όμως παίρνει πάντα πρώτη θέση στα τουρνουά. Όταν η An βρίσκεται έτοιμη να παραχωρήσει την αρχηγία και να δώσει τη θέση της στον Yōta, εκείνος τη σταματά με μια συγκεκριμένη ιδέα.

ichireiΗ Kaga λάνσαρε το manga στο Betsucomi το 2012, και το ολοκλήρωσε το 2015. Η Shogakukan τύπωσε επτά συλλεκτικούς τόμους για το manga.

Η δημιουργός λάνσαρε επίσης μια νέα σειρά manga με τίτλο Boku no Jealousy Monogatari. (My Jealousy Story.) στο ίδιο τεύχος Απριλίου του Betsucomi.

 

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *