Οι “Φωνές” του Βετζέτα από το Dragon Ball Z Συνεργάζονται


photo2

Ο Αμερικανός ηθοποιός- φωνής  και σκηνοθέτης σε ντουμπλάρισμα  ταινιών Κρις Σαμπάτ διοργάνωσε ακροάσεις για Ιάπωνες ηθοποιούς φωνής στο πρακτορείο ηθοποιών φωνής IAM Agency του Ρίο Χορικάβα  στο Τόκιο τον περασμένο μήνα, με στόχο να βρει Ιάπωνες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μελλοντικά ντουμπλαρίσματα διαφόρων anime. Οι Σαμπάτ και ο Χορικάβα τυχαίνει να είναι οι ηθοποιοί φωνής για τον ρόλο του Βετζέτα στο Dragon Ball Z , ο καθένας στην δική του γλώσσα.

Παραβρέθηκαν στην ακρόαση οι ηθοποιοί φωνής του IAM Αγιάκο Κάμεγκαϊ, Κενίτσι Μία (από το Yu-Gi-Oh! 5D, Dragan), Έρικα Ματσούι, Σιόρι Κάτσουτα (από Lego Chima~ Animal Seshi-tachi no Densetsu~  Crunket), Μάρικο Τόριμπε, Ασούκα Γιούκι (από Sparrow Hotel, Yu Kojo) και Νάο Σιγκένο, οι οποίοι είχαν επιλεχθεί στον προκριματικό γύρο των ακροάσεων πριν ο Σαμπάτ φτάσει στο Τόκιο λόγω του  φορτωμένου προγράμματος του. Κάθε ηθοποιός δέχτηκε επαίνους από τον Σαμπάτ  γιατί όχι μόνο κανείς δεν έχει σαν μητρική γλώσσα του τα Αγγλικά, αλλά πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν μιλούσαν τα Αγγλικά σαν δεύτερη γλώσσα (!), με μερικούς ηθοποιούς φωνής να παραδέχονται ότι δούλεψαν μία βδομάδα για να μάθουν τις ατάκες της ακρόασης. Πολλοί από τους συμμετέχοντες επίσης είπαν στον Σαμπάτ ότι τα  Magical Dreamers και το e-manga  Rainy Cocoa τους βοήθησαν να μάθουν τα λόγια τους.

Μετά την ακρόαση, κάποιοι από τους ηθοποιούς έκαναν πρόβα τις ατάκες για έναν ανερχόμενο τίτλο anime στο δωμάτιο ηχογράφησης. Ο Σαμπάτ έχει πει ότι θα συμβουλευτεί το Funimation  για να αφήσει αυτούς που θα επιλέξει να εμφανιστούν σαν επιπλέον ηθοποιοί στο ντουμπλάρισμα του ανερχόμενου anime.

Οι Σαμπάτ και Χορικάβα έχουν δουλέψει μαζί σε project για τουλάχιστον δύο χρόνια, με τον Σαμπάτ να δίνει την φωνή του σε χαρακτήρες των Magical Dreamers και του e-manga Rainy Cocoa.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *