Ο τραγουδιστής των UVERworld Takuya∞ ανακοινώνει τον γάμο του


takuya.pngTην Κυριακή, ο 36-χρονος τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος UVERworld,  TAKUYA∞, ανακοίνωσε στο επίσημο website της μπάντας ότι παντρεύτηκε. Το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι η γυναίκα του δεν είναι από τον δικό του χώρο και ότι γνωρίζονταν από παλιά, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει το όνομά της ή άλλες προσωπικές της πληροφορίες. Τέλος ζήτησε από τους θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση, και να συνεχίσουν να τον υποστηρίζουν όπως πριν, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί μουσική, άσχετα με τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Οι αντιδράσεις των φανς που αναρτήθηκαν στο Hachima Kikō ποίκιλαν από σοκαρισμένες, χαρούμενες και συγχαρητήριες, έως απογοήτευσης, αφού δεν μπορούν πλέον να παντρευτούν οι ίδιες τον TAKUYA∞.

Οι UVERworld έχουν συνολικά 6 μέλη: Ο TAKUYA∞ στα φωνητικά, ο Akira στην 1η κιθάρα, ο Nobuto στο μπάσο, ο Katsuya στην ρυθμική κιθάρα, ο Shintarō στα ντραμς και ο Seika στο σαξόφωνο. Προηγούμενες δουλειές τους περιλαμβάνουν τα τραγούδια των τίτλων για τα Bleach, Blood+, Blue Exorcist, D.Gray-man, και Mobile Suit Gundam 00 Second Season. Παράλληλα θα εκτελέσουν το τραγούδι τίτλων του anime Puzzle & Dragons X , το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στις 4 Ιουλίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *