Οι ανθρωπόμορφοι μήνες της σειράς CD “Tsukiuta” σε anime.


Στα σκαριά βρίσκεται η τηλεοπτική anime προσαρμογή για τη σειρά δράματος και μουσικής στην οποία πρωταγωνιστούν ανθρωπόμορφοι μήνες με τίτλο “Tsukiuta”.Η ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο stage event της σειράς κατά το Animate Girls Festival 2014.

Η σειρά “Tsukiuta” αποτελείται από δύο εκδοχές: την αρσενική και τη θηλυκή. Η αρσενική επικεντρώνεται στην ομάδα ειδώλων του Τόκιο με τίτλο “Six Gravity” που αποτελείται από τους χαρακτήρες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τους μήνες Δεκέμβριο ως Μάιο, καθώς και στην αντίστοιχη αντίπαλη ομάδα με τίτλο “Procellarum” που αποτελείται από είδωλα γεννημένα στη Δυτική Ιαπωνία, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους μήνες Ιούνιο ως Νοέμβριο.

Σε αντίθεση με την αρσενική εκδοχή, η οποία λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Ιαπωνία, η αντίστοιχη θηλυκή εκτυλίσσεται σε έναν άλλον κόσμο, όπου οι άνθρωποι ζουν σε μια διαφορετική διάσταση από τους ανθρώπους στη Γη. Παρόλα αυτά, καταφέρνουν και οδηγούν την πνευματική ενέργεια των ανθρώπων στη Γη και, επομένως, την μετατρέπουν σε ζωτική ενέργεια διατηρώντας παράλληλα μια σχέση συνύπαρξης και ευημερίας ανάμεσα στους δύο κόσμους. Οι γυναίκες αυτού του κόσμου είναι γνωστές στη Γη από πολλούς ως “θεές”. Οι έξι χαρακτήρες (που αντιπροσωπεύουν τους μήνες Δεκέμβριο ως Μάιο) φοιτούν σε ένα σχολείο που μαζεύει ταλαντούχα άτομα, τα οποία μάχονται για να γίνουν θεές.

Η ομάδα “Six Gravity” αποτελείται από τους παρακάτω χαρακτήρες και αντίστοιχους Voice Actors:

Yuuki Kaji

cha_12a_main

Kousuke Toriumi

cha_01a_main

Toshiki Masuda

cha_02a_main

Tomoaki Maeno

cha_03a_main

Yoshimasa Hosoya

cha_04a_main

KENN

cha_05a_main

Στην ομάδα “Procellarum” συμμετέχουν οι:

Shouta Aoi

cha_06_main

Wataru Hatano

cha_07_main

Tetsuya Kakihara

cha_08_main

Takashi Kondo

cha_09_main

Kensho Ono

cha_10_main

Ryohei Kimura

cha_11_main

Τέλος, θα δούμε τις εξής “student godesses”:

Hisako Kanemoto

cha_12b_main

Asami Imai

cha_01b_main

Mako

cha_02b_main

Rumi Ookubo

cha_03b_main

Ai Nonaka

cha_04b_main (1)

Yumi Uchiyama

cha_05b_main

Η σειρά έχει ήδη αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία CD φωνητικής, ντουέτων, και δράματος, ενός DVD με το cast της “Tsukiuta” σε ένα φεστιβάλ των fans της σειράς, καθώς και ενός artbook. Στο stage event αυτό το Σαββατοκύριακο ανακοινώθηκε η οργάνωση του “Tsukiuta Spring Fan Festival!”, ενός mini event στο Τόκιο καθώς και η κυκλοφορία μιας νέας σειράς CD. Η “3rd Season” σειρά CD θα περιλαμβάνει σύντομα anime μουσικά βίντεο και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *