“Στον αέρα” πλέον το trailer του Tale of Princess Kaguya της Ghibli! 2


Την Τετάρτη προβλήθηκε το trailer διάρκειας ενός λεπτού, της καινούργιας ταινίας του Studio GhibliKaguya-hime no Monogatari (Η περιπέτεια της πριγκίπισσας Kaguya), στο πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Zip!” και άλλα NTV show.

Η ταινία αυτή, μαζί με άλλες όπως η Kaguya Hime του Reiko Shimizu ή η Sakura-Hime Kaden της Arina Tanemura είναι βασισμένες στο γνωστό Ιαπωνικό παραμύθι Taketori Monogatari ( Η ιστορία ενός ξυλοκόπου bamboo ). Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την πριγκίπισσα Kaguya, η οποία βρέθηκε μέσα στο λαμπερό κορμό ενός φυτού bamboo.

H Aki Asakura θα πρωταγωνιστεί ως Kaguya και ο Takeo Chi, o οποίος δυστυχώς απεβίωσε πέρυσι τον Ιούνιο, θα έχει τον ρόλο του Okina (ηλικιωμένος άντρας) καθώς είχε ήδη ηχογραφήσει τα μέρη του πριν μας αφήσει. Ο Kengo Kora και η Nobuko Miyamoto θα έχουν τους ρόλους των Sutemaru και Ouna (ηλικιωμένη γυναίκα) αντιστοίχως. Στο cast επίσης υπάρχουν και οι Atsuko Takahata, Tomoko Tabata, Tatekawa Shinosuke, Takaya Kamikawa, Hikaru Ijūin, Ryudo Uzaki, Nakamura Shichinosuke, Isao Hashizume, Yukiji Asaoka και Tatsuya Nakadaι.

Ο Takahata (Grave of the Fireflies, Only Yesterday, Pom Poko) αποκάλυψε το 2009 ότι η επόμενή του ταινία θα βασίζεται σε παραμύθι. Η λεζάντα της ταινίας ήταν η εξής: “Το έγκλημα και η τιμωρία μιας πριγκίπισσας”.

Ο Joe Hisaishi (Spirited Away, Princess Mononoke) συνθέτει το soundtrack της ταινίας. Ο Takahata σχεδίασε την ιστορία και έγραψε το σενάριο με την συνεργασία της Riko Sakaguchi. Αυτή η ταινία θα είναι η πρώτη του Takahata μετά από 14 χρόνια.

Η ταινία θα ξεκινήσει τις προβολές στις 23 Νοεμβρίου.

[Πηγή: Anime News Network]


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on ““Στον αέρα” πλέον το trailer του Tale of Princess Kaguya της Ghibli!