Τόκιο 2020: Ψήφισε τον τραγουδιστή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων


olympics-tokyo

 

Μπορεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο να είναι τέσσερα χρόνια μακριά, η Ιαπωνία, όμως, φαίνεται να έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες της διοργάνωσης. Ενώ ταυτόχρονα ολόκληρες πόλεις αλλάζουν σταδιακά προκειμένου να φιλοξενήσουν μια διεθνή αγγλόφωνη νοοτροπία, η τελετή έναρξης αποτελεί πραγματικά ένα ξεχωριστό γεγονός για όλους τους θεατές και αυτή τη φορά για τους θαυμαστές των anime ακόμη περισσότερο.

Δίχως να έχει ακόμη επισημοποιηθεί, η παρακάτω δημοσκόπηση επικεντρώνεται στο να ωθήσει τους θαυμαστές των anime στην Ιαπωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο να ψηφίσουν ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες των αγαπημένων τους seiyuu (voice actors) να ερμηνεύσουν το τραγούδι της τελετής έναρξης των Αγώνων.

Ο συναγωνισμός αποδεικνύεται από τώρα δύσκολος καθώς πάνω από 100 ονόματα προτάθηκαν για την ερμηνεία.

Ανάμεσα στους υποψηφίους seiyuu οι Mamoru Miyano, Shouta Aoi, Kenichi Suzumura, Kamiya Hiroshi, Daisuke Ono, ή και το δίδυμο Kamiya Hiroshi + Daisuke Ono, ST☆RISH, Kiramune Allstars, GRANRODEO και OLDCODEX, κάνουν τη διαφορά και έρχονται αντιμέτωποι με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιαπωνικής μουσικής σκηνής όπως οι One Ok Rock, Gackt, Babymetal, T.M.Revolution, Kat-Tun, UVERworld, Versailles, the gazettE.

Παρόλο που οι πιθανότητες των seiyuu είναι λίγες μπροστά στους τραγουδιστές και τα μεγάλα συγκροτήματα, οι θαυμαστές των anime είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν να εκλέξουν έστω έναν από αυτούς για την επίσημη ψηφοφορία, καθώς έτσι θα μπορέσει να αναδειχθεί όχι μόνο το όνομα του αγαπημένου τους seiyuu αλλά και η αξία της ευρύτερης seiyuu και anime κοινότητας.

 

Παρακάτω ενδείκνυνται δύο τρόποι για το ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ και εσύ τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη.

 

1ος ΤΡΟΠΟΣ: Δημοφιλείς καλλιτέχνες στην Ιαπωνία. (Αρχικά προοριζόταν μόνο για Ιάπωνες όμως σιγά σιγά άνθρωποι από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν να ψηφίζουν στην Ιαπωνική ιστοσελίδα).

 

1.Άνοιξε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

 

1

 

2. Επέλεξε τον αγαπημένο σου seiyuu/καλλιτέχνη από τη λίστα των ονομάτων. (Στις φωτογραφίες επισημαίνονται οι δημοφιλέστεροι seiyuu)

 

2

 

3

 

4

 

3. Αφού επιλέξεις, κάνε κλικ στη λέξη κάτω δεξιά όπως φαίνεται στην εικόνα.

 

capturar2

 

4. Η ψήφος σου έχει καταμετρηθεί εφόσον γίνει ανακατεύθυνση σε άλλη σελίδα.

 

2ος ΤΡΟΠΟΣ: Για ξένους θαυμαστές.

 

1. Άνοιξε την ιστοσελίδα εδώ.

 

111

 

2. Επέλεξε το όνομα που θέλεις. (Μερικά ονόματα απουσιάζουν)

 

2222

 

3333

 

3. Αφού επιλέξεις κάνε κλικ στην λέξη κάτω δεξιά όπως φαίνεται στην εικόνα.

 

4444

 

4. Γίνεται ανακατεύθυνση και η ψήφος σου έχει καταμετρηθεί.

 

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ. Μπορείς να ψηφίσεις ένα μόνο όνομα κάθε μέρα ανά σελίδα.

 

πηγή: The Hand That Feeds HQ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *