Το anime Taboo-Tattoo αποκαλύπτει επιπλέον cast, πρεμιέρα και visual

Η επίσημη ιστοσελίδα για την τηλεοπτική anime σειρά του manga του Shinjirō, Taboo-Tattoo, αποκάλυψε την Παρασκευή το επιπλέον cast, την πρεμιέρα της 4ης Ιουλίου στο TV Tokyo, και ένα νέο visual.

 

visual

 

Το επιπλέον cast περιλαμβάνει:

 

arya02

 

Την Akari Kitō ως Aryabahta, την πριγκίπισσα του Βασιλείου του Celistan. Είναι μια εντυπωσιακή φιγούρα, συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια, αλλά η αγάπη της για τα παιχνίδια είναι απαράμιλλη.

 

il02

 

Την Shiori Izawa ως Iltutmish, ένα κορίτσι έχει υποσχεθεί υποταγή στην Ariya.

 

lurker02

 

Τον Kenjiro Tsuda ως R.R. Lurker, έναν άντρα που δουλεύει για την Ariya. Ένας σαδιστής μαστιγωτής.

 

Το προηγούμενο cast περιλαμβάνει:

 

justice

 

Τον Makoto Furukawa ως Justice Akatsuka (παρατσούκλι Seigi), ένα αγόρι με ένα περίεργο γράμμα του ρουνικού αλφαβήτου χαραγμένο πάνω του το οποίο απέκτησε αφού έσωσε έναν μυστήριο άντρα. Ένας χρήστης του Akatsuka-style Jujitsu, είναι εκπαιδευμένος από τον σθεναρό παππού του. Το παρατσούκλι του είναι η ιαπωνικές λέξεις για το ‘Δικαιοσύνη’.

 

toko (1)

 

Την Chika Anzai ως Tōko Ichinose, την παιδική φίλη και συμμαθήτρια του Justice.

 

izzy

 

Την Mikako Komatsu ως Bluesy Fluesy (παρατσούκλι Easy). Ένα κορίτσι που ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά στον Justice. Έχει τη φυσική δύναμη να τον ξεπεράσει.

 

Η Yen Press που δημοσιεύει manga στη Βόρεια Αμερική, περιγράφει την ιστορία:

Από όλες τις απόψεις, ο μαθητής Seigi δεν είναι καθόλου αξιοσημείωτος σε κάτι εκτός από τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες και την επιθυμία του να προστατέψει τους πιο αδύναμους. Αλλά όταν οι καλές προθέσεις του μπαίνουν σε δοκιμασία μετά την διάσωση ενός ηλικιωμένου, άστεγου άντρα από αλήτες του δρόμου, ο μυστήριος άντρας δείχνει την ευγνωμοσύνη του… χαράζοντας ένα τατουάζ στην παλάμη του Seigi.

Τελικά αποδεικνύεται ότι το τατουάζ είναι ένα μυστικό όπλο το οποίο όλοι -συμπεριλαμβανομένου ενός φοβερού κοριτσιού με δικό της τατουάζ- κυνηγούν. Με τη ζωή του στο έπακρο και τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες να μην είναι αρκετές για να αντιμετωπίζουν υπερδυνατούς εχθρούς, θα μπορέσει ο Seigi να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες που κρύβει το τατουάζ και να ζήσει άλλη μια μέρα για να πολεμήσει;

Ο Takashi Watanabe (The Slayers, Shakugan no Shana, Freezing, Heavy Object) θα σκηνοθετήσει τη “στυλάτη επική σειρά περιπέτειας” στο στούντιο J.C. Staff. Ο Shinya Hasegawa (Golden Time, Revolutionary Girl Utena) θα σχεδιάσει τους χαρακτήρες και οι Mayori Sekijima (Skip Beat!, Pandora Hearts) και Masateru Ohtake θα αναλάβουν τη σύνθεση και το σενάριο. Ο Shinji Hosoe θα συνθέσει τη μουσική.

Η May’n (Macross Frontier, Accel World, Aquarion Logos) θα ερμηνεύσει το τραγούδι έναρξης του anime με τίτλο “Belief.”

Ο/Η Shinjirō λάνσαρε το “στυλάτο manga υπερδυνάμεων μαχών και περιπέτειας” στο περιοδικό Comic Alive του Media Factory της Kadokawa το Νοέμβρη του 2009. Η Kadokawa δημοσίευσε τον 11ο τόμο του manga στις 23 Μαρτίου.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *