Το “Tokyo Ghoul” γίνεται anime!


tralala

Ως λάτρης των horror manga, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η παρακάτω είδηση μου έφτιαξε την μέρα. Ανακοινώθηκε σήμερα, με την έκδοση του 10ου τόμου, ότι το manga “Tokyo Ghouls” του/της Sui Ishida θα γίνει anime. Περισσότερες πληροφορίες πάνω στην είδηση θα κυκλοφορήσουν σε επόμενα τεύχη του Weekly Young Jump των εκδόσεων Shueisha, που έχουν αναλάβει και την κυκλοφορία του manga.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το “Tokyo Ghouls” κυκλοφορεί από το 2011 στο Weekly Young Jump, μετρά 2.6 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα και βρέθηκε στην 27η θέση της λίστας των manga με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2013.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Τόκιο, όπου τα Ghouls επιτίθενται και κατασπαράζουν τους ανθρώπους. Ο Ken Kaneki, φοιτητής πανεπιστημίου, στο πρώτο του ραντεβού με την Rize Kamishiro δαγκώνεται και τραυματίζεται από αυτήν (καθώς είναι η ίδια ghoul) και ενώ εκείνη πεθαίνει σε ένα ατύχημα, οι γιατροί αναγκάζονται να μεταμοσχεύσουν τα όργανα της στον Ken. Μετά από όλα αυτά όμως, η ζωή του Ken, δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Τον περασμένο Ιούλιο κυκλοφόρησε και ένα διαφημιστικό βίντεο για το manga:

Επιπλέον, το Weekly Young Jump κυκλοφόρησε δείγματα των χαρακτήρων από το manga και την novel έκδοση του:

1 2

3 4

5 6

7 8

 

910

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *