Το στούντιο feel. αποκαλύπτει Visual και περιγραφές χαρακτήρων για το Tsuki ga Kirei


Η επίσημη ιστοσελίδα του anime στούντιο feel. (My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!, This Art Club Has a Problem!, Dagashi Kashi) ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ένα upcoming teaser visual για την πρωτότυπη τηλεοπτική anime σειρά Tsuki ga Kirei (The Moon is Beautiful). Το προσωπικό αποκάλυψε επίσης τις εκτεταμένες περιγραφές χαρακτήρων για τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές του anime.

 

visual (1)

 

Μέσα στην ιστοσελίδα, το κείμενο που ακολουθεί το visual διαβάζει “Για μένα, ήταν σαν το σεληνόφως”.

 

tsuki-ga-kira-characters-2.png

 

Το cast, με τις εκτεταμένες περιγραφές των χαρακτήρων, συμπεριλαμβάνουν (από αριστερά προς δεξιά στην εικόνα):

Τη Rie Murakawa ως Chinatsu Nishio, ένας μέλος της ομάδας στίβου του σχολείου που ειδικεύεται στο σπριντ. Μαζί με την Akane και τον άλτη τους Aoi Takizawa, οι τρεις τους σχηματίζουν μια πολύ δημοφιλή και γνωστή παρέα ανάμεσα στους τριτοετείς. Είναι χαρωπή και αθώα, γρήγορη στο να γίνει φίλη με όλους, και δημοφιλής στα αγόρια και τα κορίτσια. Μερικές φορές θέλει πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι έχουν, αλλά ποτέ με φθόνο και μονάχα με μια εύθυμη ζήλια.

Το Shōya Chiba ως Kotarō Azumi, τον πρόεδρο του club λογοτεχνίας που λατρεύει τα βιβλία και θέλει να γίνει συγγραφέας. Ο πατέρας του όπως επίσης και η μητέρα του γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην πόλη καταγωγής τους και ο πατέρας του ακόμα δουλεύει στην πόλη. Από τότε που ο Kotarō ήταν μικρός, είχε στενή σχέση με την περιοχή και την γειτονιά του, αφού είχε αναγκαστεί να μπει στο hayashi ενός ναού (τύπος παραδοσιακής Ιαπωνικής μπάντας) ως παίκτης φλάουτου και τυμπάνου taiko. Είναι μοναχοπαίδι που ζει στο σπίτι που είχαν χτίσει οι παππούδες του. Είναι ανέμελος, δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην τάξη και έχει χαμηλότερο από μέτριους βαθμούς στην τάξη του καθώς δε νοιάζεται ιδιαίτερα για το διάβασμα.

Την Konomi Kohara ως Akane Mizuno, ένα μέλος της σχολικής ομάδας στίβου, και σπρίντερ όπως η Chinatsu. Αγαπάει το τρέξιμο από παιδί, και υπήρξε μέλος της ομάδας από τότε που μπήκε στο γυμνάσιο. Η δουλειά του πατέρα της τον στέλνει να δουλέψει μακριά σε άλλες περιοχές της χώρας πολύ συχνά και η οικογένεια μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην Kawagoe όταν ήταν στην πέμπτη τάξη. Μεγάλωσε σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο σπιτικό: ο πατέρας της έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και η μητέρας της είναι ανέμελη. Έχει μια αδερφή δύο χρόνια μεγαλύτερη. Έχει ένα σοβαρό πρόσωπο και είναι επιμελής με τις σπουδές της, κάτι που φαίνεται και στους βαθμούς της. Ενώ είναι αλαζόνας στο σπίτι, γενικώς είναι ντροπαλή και προσεκτική ώστε να διαβάζει τα συναισθήματα των άλλων στο σχολείο. Χρησιμοποιεί τη μασκότ της πόλης “magic words” για να ηρεμήσει τα νεύρα της.

Τον Atsushi Tamaru ως Takumi Hira, τον πρόεδρο του club του στίβου. Είναι ένας αληθινός αθλητής με εξαιρετικούς βαθμούς, και έχει καταφέρει να συμμετάσχει στους τοπικούς αγώνες στίβου από το πρώτο του έτος στο γυμνάσιο. Έχει ένα οξύ βλέμμα για τους ανθρώπους γύρω του και θεωρείται κάποιος στον οποίο μπορείς να βασιστείς. Έχει συναισθήματα για την Akane από το πρώτο του έτος στο λύκειο, αλλά δε το έχει πει ποτέ σε κανέναν, ούτε στην ίδια την Akane (παρόλο που όλοι εκτός από την Akane φαίνεται κάπως να το γνωρίζουν).

Οι τέσσερις ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε μια εκδήλωση για το anime κατά τη διάρκεια του AnimeJapan 2017 τον Μάρτιο.

 

tsukikirei_tachie

 

Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο. Ο Seiji Kishi (Arpeggio of Blue Steel – Ars Nova, Persona 4 The Animation, Rampo Kitan: Game of Laplace) σκηνοθετεί το anime, και η Yuuko Kakihara (Orange, Persona 4 The Animation, Digimon Adventure tri.) γράφει και επιθεωρεί το σενάριο. Ο loundraw σχεδιάζει τους αυθεντικούς χαρακτήρες, ενώ ο FlyingDog είναι υπεύθυνος της μουσικής παραγωγής.

Η σειρά επικεντρώνεται στους χαρακτήρες Akane Mizuno και Kotarō Azumi, δύο τριτοετείς που γίνονται συμμαθητές για πρώτη φορά. Η σειρά θα δείχνει το βάθος των χαρακτήρων και τη σύνδεσή τους με τους ανθρώπους γύρω τους, όπως τους συμμαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους. Το anime θα επικεντρώνεται επίσης στο νεανικό έρωτα των χαρακτήρων, οι οποίοι κυνηγιούνται από την αλλαγή και την ανασφάλεια καθώς αλλάζουν οι εποχές.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *