Η Square Enix αποκαλύπτει το καινούριο “Project Octopath Traveler” για το Nintendo Switch


Η Nintendo ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της live stream παρουσίασής της την Παρασκευή, ότι η Square Enix δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι ρόλων για την κονσόλα Nintendo Switch, που αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Μαρτίου για 299.99$, όπως μάθαμε από την ίδια παρουσίαση. Στο παιχνίδι έχει δoθεί προς το παρόν ο τίτλος “Project Octopath Traveler” και η ομάδα που το αναπτύσσει είναι η ίδια που δούλευε πάνω στο Bravely Default, για το Nintendo 3DS.

 

Από τα λίγα πράγματα που αποκάλυψε το βίντεο, το παιχνίδι μοιάζει να είναι ένα κλασσικό side-scrolling j-rpg, με turn-based σύστημα μάχης, μία ξεχωριστή αισθητική και πρωτότυπα γραφικά. Αν και δεν έχει δημοσιευθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Project Octopath Traveler ακόμα, η εταιρία υποσχέθηκε να αποκαλύψει καινούριες λεπτομέρειες στο μέλλον.

Η Nintendo έχει ήδη προσθέσει, στην λίστα των rpgs για το Switch, μία γκάμα πολυαναμενόμενων τίτλων. Ανάμεσα τους περιλαμβάνονται τα: Dragon Quest Heroes 1 και 2, Shin Megami Tensei, Skyrim και το Fire Emblem Warriors.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *