Δεύτερο trailer για τη δεύτερη ταινία του Space Battleship Yamato 2202


Η επίσημη ιστοσελίδα για το anime sequel project ονόματι Uchū Senkan Yamato 2202: Ai no Senshi-tachi (Space Battleship Yamato 2202: Warriors of Love ή Star Blazers 2202: Warriors of Love) ξεκίνησε να προβάλλει την Παρασκευή τη δεύτερη ταινία το trailer της δεύτερης ταινίας, με υπότιτλο Hasshin-hen (Departure Chapter).

 

 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 24 Ιουνίου, και θα προβληθεί σε περισσότερους κινηματογράφους από την πρώτη -στο σύνολο 20 αμφιθέατρα-, ενώ όπως και με την πρώτη, η προβολή της θα κρατήσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, οι κινηματογράφοι που θα προβάλλουν την ταινία θα πωλούν ένα Blu-ray περιορισμένης έκδοσης. Ακόμη, θα βρίσκεται διαθέσιμη επί πληρωμή και διαδικτυακά από την πρώτη ημέρα προβολής.

Το project αποτελείται από επτά κινηματογραφικές anime ταινίες, και η πρώτη με υπότιτλο Kōshi-hen (Starting Chapter), έκανε πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου.

Το anime περιλαμβάνει το ακόλουθο cast που επιστρέφει από το Space Battleship Yamato 2199:

Daisuke Ono ως Susumu Kodai
Houko Kuwashima ως Yuki Mori
Houchu Ohtsuka ως Shiro Sanada
Mugihito ως Hikozaemon Tokugawa
Kenji Akabane ως Yasuo Nanbu
Masato Kokubun ως Yoshikazu Aihara

Νέα μέλη αποτελούν οι:

Kenjiro Tsuda ως Isami Enomoto (που αντικαθιστά τον Keiji Fujiwara)
Hiroshi Kamiya ως Klaus Keyman
Masaki Terasoma ως Lauren Barel
Hideaki Tezuka ως Zordar
Sayaka Kanda ως η “θρυλική θεά” Teresa

Η ιστορία του anime διαδραματίζεται το έτος 2202, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του Yamato από τον πλανήτη Iscandar. Οι άνθρωποι της Γης έχουν επαναφέρει τον πλανήτη τους με το Cosmo Reverse System, και έχουν συνάψει ειρήνη με τους Garmillas. Επιπλέον με την ανοικοδόμηση, η Γη εξέλιξε ένα νέο στρατό άμυνας που περιλαμβάνει το διαστημόπλοιο τελευταίας τεχνολογίας Andromeda. Η Γη ξεκινά να βαδίζει στο μονοπάτι της στρατιωτικής εξάπλωσης, παρά της επιθυμίες της Starsha Iscandar. Ο Yamato βοηθά στην επίτευξη της αποκαλούμενης ειρήνης, αλλά η δεύτερη έρχεται με το τίμημα πολλών ανεκτίμητων θυσιών. Η θεά Teresa, που προσεύχεται για την ηρεμία στο διάστημα, καλεί το Yamato σε ένα νέο ταξίδι. Η απειλή του Gatlantis εξαπλώνεται στο διάστημα και πλησιάζει τη Γη.

Ο Nobuyoshi Habara (σκηνοθέτης του Fafner και Fafner EXODUS, σκηνοθέτης επεισοδίων και συγγραφέας για το Star Blazers 2199) σκηνοθετεί το νέο anime, και ο Harutoshi Fukui (αρχικός συγγραφέας του light novel του Mobile Suit Gundam UC, σεναριογράφος του Harlock: Space Pirate) γράφει και επιβλέπει το σενάριο. Ο αείμνηστος Yoshinobu Nishizaki είναι υπεύθυνος για την αρχική δουλειά και ο γιος του Shoji Nishizaki (σχεδιασμός του Star Blazers 2199, παραγωγός του Space Battleship Yamato Resurrection) είναι ο παραγωγός. Επιπλέον, ο Makoto Kobayashi είναι βοηθός σκηνοθέτη, και οι Junichirō Tamamori και Yasushi Ishizu είναι οι μηχανικοί σχεδιαστές. Ο Nobuteru Yuki σχεδιάζει τους χαρακτήρες και ο Akira Miyagawa συνθέτει τη μουσική.

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *