Δείτε τους Mitsurugi και Maxi να μάχονται στο Soulcalibur II HD Online!


Soul-Calibur-V-Arena-Stage-Pirate-Ship-ScreenΗ Ευρωπαϊκή Namco Bandai Games πρόβαλε το βίντεο παιξίματος του Soul Calibur II HD Online, του επανασχεδιασμένου παιχνιδιού του αρχικού Soul Calibur II, το οποίο δείχνει τους Mitsurugi και Maxi να μάχονται. Ο Γάλλος πρωταθλητής του Evolution Championship Series 2003 Soul Caliber II, DTN, επιστρέφει για να παίξει το παιχνίδι με τον Mark, τον προπονητή κι αδερφό του.

Επίσης, η Αμερικανική Namco Bandai Games ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για το Playstation 3 στην Βόρεια Αμερική στις 19 Νοεμβρίου μεσώ του Playstation Network (PSN). Αργότερα, θα κυκλοφορήσει για το ΧΒΟΧ 360 στις 20 Νοεμβρίου μεσώ του XBOX Live (XBL). Το ψηφιακό παιχνίδι θα κοστίζει $19.99 και για τις δύο κονσόλες.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η έκδοση του Playstation 3 θα περιλαμβάνει τον Heihachi Mishima από το Tekken, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρωτότυπη έκδοση του παιχνιδιού από την κονσόλα PS2. Ο χαρακτήρας του Todd McFarlane, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην πρωτότυπη έκδοση του XBOX, θα επιστρέψει. Όμως, ο γνωστός Link από τη σειρά Legend of Zelda δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρωτότυπο Soul Calibur II στα αρκαδάδικα το 2002 και μετά στις κονσόλες ΧΒΟΧ, Game Cube και PS2 το 2003.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *