Για πρώτη φορά, τα καινούρια manga των Shūzō Oshimi και Inio Asano στο ίδιο περιοδικό


Το πέμπτο τεύχος του περιοδικού της Shogakukan, Big Comic Superior, για φέτος, αποκάλυψε την παρασκευή ότι ο δημιουργός manga Shūzō Oshimi ετοιμάζεται να θέσει σε κυκλοφορία το καινούριο του manga με τίτλο Chi no Wadachi (Blood Furrow, που απεικονίζεται στα δεξιά της παρακάτω εικόνας) στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, στις 24 Φεβρουαρίου. Το manga θα έχει μία έγχρωμη εισαγωγική εικόνα και θα συμπεριλαμβάνεται στο μπροστινό εξώφυλλο του τεύχους.

Στο ίδιο τεύχος του Big Comic Superior ανακοινώθηκε και το καινούριο manga του Inio Asano, που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Reikaru (Downfall, όπως βλέπουμε στην αριστερή πλευρά της εικόνας), στο έβδομο τεύχος του περιοδικού, στις 10 Μαρτίου.

New manga

 

Το περιοδικό παρουσιάζει το Chi no Wadachi:

Η ψευδαίσθηση γι’ αυτό το άτομο  με ωθεί να παραστρατήσω. Μητέρα και γιος. Αυτή είναι η απόλυτη ευνοιοκρατία.

Και ακολουθεί με το Reikaru:

Αυτή η ιστορία θα παρουσιάσει την βασανισμένη ψυχή ενός μοναχικού mangaka, του οποίου η καρδιά έχει εξαντληθεί.

 

Οι κυκλοφορίες των δύο manga θα σημάνουν την πρώτη φορά που ο Inio Asano (Goodnight Punpun, Solanin) και ο  Shūzō Oshimi (Flowers of Evil, Inside Mari) θα δημοσιεύουν παράλληλα σειρές στο ίδιο περιοδικό.

Ο Oshimi κυκλοφόρησε το manga του, Flowers of Evil, στο περιοδικό της Kodansha, Bessatsu Shonen, το 2009 και η σειρά τελείωσε στο τεύχος του Ιουνίου, για το 2014. To manga κυκλοφόρησε στα αγγλικά από την Vertical και ενέπνευσε μία τηλεοπτική σειρά 13 επεισοδίων το 2013. Η Sentai Filmworks διέθεσε το anime για ιδιωτική προβολή το 2014.

Το Inside Mari του Oshimi κυκλοφόρησε στο περιοδικό Manga Action της Futabasha από το 2012 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2016. Επίσης η τρέχουσα σειρά του ίδιου mangaka, Happiness, κυκλοφορεί μέσω της Kodansha Comics στ’ αγγλικά, από το 2015.

Στο απέναντι μέτωπο, η Viz Media ευθύνεται για την κυκλοφορία των προηγούμενων σειρών του Asano, Solanin και What a wonderful world!, ενώ συνεχίζει την κυκλοφορία του manga Goodnight Punpun. Η Fantagraphics Books έθεσε σε κυκλοφορία το manga τρόμου, Nijigahara Holograph, το 2014 και η Vertical Comics το A Girl on the Shore, τον περασμένο Ιανουάριο.

Τέλος, ο Asano πρόσφατα επέστρεψε στο manga του Dead Dead Demon’s Dededededestruction, στις 7 Ιανουαρίου, αφού το manga βρισκόταν σε παύση από τον περσινό Ιούλη. Ο Asano έχει βάλει το manga στην αναμονή αρκετές φορές από τον Ιούλιο του 2014.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *