Έρχεται anime για την σειρά light novel Seiken Tsukai no World Break.


7Το περιτύλιγμα του 6ου κεφαλαίου της σειράς light novel “Seiken Tsukai no World Break” του/της Akamitsu Awamura αυτόν τον μήνα μας ανακοινώνει, πως θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά της σειράς σε anime.

Η ιστορία τοποθετείται σε ένα ιδιωτικό λύκειο στο οποίο φοιτούν “saviors”,  νέοι δηλαδή οι οποίοι έχουν αναμνήσεις από τις προηγούμενές τους ζωές. Μερικοί από αυτούς είναι Shirogane, άτομα τα οποία πολεμούν χρησιμοποιώντας όπλα και τεχνικές που φτιάχνουν από τις δυνάμεις Puraana που βρίσκονται στο σώμα τους. Επίσης, υπάρχουν οι Kuroma, οι οποίοι εξουδετερώνουν τους εχθρούς τους χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις Maana. Ένα αγόρι όμως με το όνομα Moroha Haimura, θα είναι το πρώτο άτομο στην ιστορία αυτού του σχολείου που στις προηγούμενές του ζωές έχει ζήσει και ως Shirogane και ως Kuroma.

 

Η εταιρία GA Bunko της SoftBank Creative ξεκίνησε την σειρά light novel το 2012 με εικονογραφήσεις από τον/την refeia. Το manga θα ξεκινήσει στο μηνιαίο περιοδικό της Kadokawa, Monthly Comp Ace. Η περιορισμένη έκδοση του έκτου κεφαλαίου light novel θα περιέχει ένα Drama CD με το παρακάτω προσωπικό:

Kaito Ishikawa ως Moroha Haimura

1

Ayana Taketatsu ως Satsuki Ranjō

2

Aoi Yūki ως Shizuno Urushibara

3

Yui Ogura ως Maya Shimon

4

Maaya Uchida ως Haruka Momochi
5

7 8 9 10 11

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *