Αποκαλύφθηκε το Valkyria Chronicles 4!


VC4Logo

Σύμφωνα με την περίφημη ειδησεογραφική ιστοσελίδα βιντεοπαιχνιδιών, Kotaku, η Sega εργάζεται να φέρει το παιχνίδι δράσης και στρατηγικής, Valkyria Chronicles IV, γνωστό τώρα ως Valkyria of the Blue Revolution, αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony, PS4. Μαζί του θα κυκλοφορήσει και η αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού πρώτου παιχνιδιού της σειράς, Valkyria Chronicles.

Το εν λόγω παιχνίδι θα είναι η συνέχεια του Valkyria Chronicles III που κυκλοφόρησε για το PSP το 2011. Το VCIII (Valkyria Chronicles III) κυκλοφόρησε το 2011 στην Ιαπωνία, αλλά για κάποιον λόγο ακυρώθηκε η κυκλοφορία του στην Δύση, κι έκτοτε, δεν μάθαμε πολλά νέα γι’ αυτό.

Το Valkyria Chronicles ακολουθεί από την αρχή της σειράς το ζεύγος Alicia Melchiott και Welkin Gunther που βρίσκονται σε πόλεμο με την Αυτοκρατορία της Δύσης. Η Melchiott είναι μία αρτοποιός, ενώ ο Gunther είναι γιος ενός έκπτωτου σε μάχη στρατηγού και απόφοιτος της βιολογίας. Ο πόλεμος τους με την Αυτοκρατορία ξεκίνησε όταν εισέβαλαν στη συνοριακή Γαλλική πόλη της Bruhl. Με την πρώτη νίκη του Welkin με το αδιαπέραστο τανκ του πατέρα του, Edelweiss, την θετή αδελφή του, Isara, που είναι μία Darcsen (μία φυλή μισητή για τους ανθρώπους λόγω του κακού παρελθόντος μεταξύ τους) και την Melchiott να καταφέρνουν ν’ αποτρέψουν την καταστροφή της πόλης της Bruhl, έγινε ο διοικητής του τανκ του με οδηγό του την Isara, και η Melchiott έγινε η διοικήτρια των ιχνηλατών.

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το παιχνίδι, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: Kotaku

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *