Δείτε το δεύτερο promo video για το horror anime ‘Pupa’!


Η επίσημη ιστοσελίδα του anime ξεκίνησε να προβάλει ένα δεύτερο promo video για το horror anime ‘Pupa’ την Παρασκευή. Το anime θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Tokyo MX TV στις 9 Ιανουαρίου, ενώ η ιστοσελίδα Niconico θα προβάλει επίσης το anime.

 

Η ιστορία ακολουθεί ένα κορίτσι, την Yume Hasegawa που μεταμορφώνεται σε τέρας. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Utsutsu θα γίνει η ζωντανή προμήθεια του φαγητού της.

Το βασικό cast αποτελείται από τους:

Nobunaga Shimazaki ως Utsutsu Hasegawa

Ibuki Kido ως Yume Hasegawa

Koji Yusa ως Shiro Onijima

Kyoko Narumi ως Maria

Ο Tomomi Mochizuki (House of Leaves, Ocean Waves, Here is Greenwood, Twin Spica) είναι ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και υπεύθυνος για τον ήχο στο Studio DEEN (When They Cry – Higurashi, Rozen Maiden, Hetalia). Η Maki Fujii (High School DxD, UFO Ultramaiden Valkyrie, 07-Ghost, Shattered Angels, Destiny of the Shrine Maiden) σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

Το anime είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο manga, το οποίο ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα. Θα κυκλοφορήσει επίσης ένα επιπλέον κεφάλαιο στο περιοδικό Comic Earth Star τον Ιανουάριο. Το πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο από το manga θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο στην Ιαπωνία.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *