Δεύτερο promo για το One Piece Unlimited World R!


Σήμερα, η Namco Bandai Games δημοσίευσε ένα νέο promo video για το One Piece Unlimited World R.

 

Σύμφωνα με το βίντεο, είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς One Piece: Unlimited, η οποία μετράει ένα εκατομμύριο πωλήσεις μόνο στην Ιαπωνία. Αργότερα, μας παρουσιάζεται ο Red, o βασικός ανταγωνιστής, ο οποίος σκοπεύει να γίνει ο Βασιλιάς των Πειρατών, με αποτέλεσμα η Straw Hat Pirates και ένας νέος χαρακτήρας με το όνομα Pat να αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά του. Το βίντεο συνοδεύεται υπό τους ήχους του “Wave!” από τον Hyōe Ebata των TRIPLANE, το ίδιο συγκρότημα που ερμήνευσε το τραγούδι τίτλων τέλους “Dear friend.”

Ένα δεύτερο βίντεο δημοσιεύθηκε, το οποίο μας συστήνει τα μέλη των Straw Hat Pirates.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε περιπέτειες και μάχες με γνώριμους χαρακτήρες από το anime και το manga, όπως οι Edward Newgate, Akainu, Aokiji, M. Caesar Clown, Trafalgar Law, Hody Jones, Enel, και ο Crocodile, συν τρεις νέοι χαρακτήρες ονόματι Yadoya,Red και Pat, σχεδιασμένοι από τον Eiichiro Oda Επίσης, μπορείτε να ψαρέψετε, να πιάσετε έντομα και να πάτε για κυνήγι θησαυρών.

Στις 21 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις για το Nintendo 3DS : Chopper Pink και Luffy Red και στα πρώτα αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν, θα συμπεριλαμβάνονται κωδικοί για download οι οποίοι ξεκλειδώνουν: μια ενδυμασία του Luffy από την ταινία One Piece Film Strong World, καθώς και μια επιπλέον αποστολή από το Marineford με playable χαρακτήρα τον Ace.

Πηγή:Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *