Το teaser video του Sakurada (Sagrada) Reset αποκαλύπτει ότι θα προβληθεί τον Απρίλη


Η επίσημη ιστοσελίδα του τηλεοπτικού anime Sagrada Reset, που έχει μεταφερθεί από τη σειρά science-fiction/fantasy light novel του Yutaka Kōno,  άρχισε να προβάλλει ένα καινούριο teaser video της σειράς τη Δευτέρα. Το βίντεο μας αποκαλύπτει το σκηνικό, τους χαρακτήρες αλλά και το ότι το anime θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Απρίλιο.

Το καστ του anime περιλαμβάνει τους:

Kaito Ishikawa ως Kei Asai, έναν πρωτοετή και μέλος του “Service Club.” Έχει την ικανότητα να θυμάται με απόλυτη ακρίβεια ό,τι ακούει ή βλέπει και είναι εύστροφος και πολύ εφευρετικός.

 

Kana Hanazawa ως Misora Haruki, μια πρωτοετής και μέλος του “Service Club” με τον Kei. Έχει την ικανότητα να γυρίζει τον χρόνο πίσω μέχρι τρεις ημέρες. Κάνει οτιδήποτε της πει ο Kei και είναι επίσης εύστροφη και πολυμήχανη.

 

Aoi Yūki ως Sumire Souma, ένα κορίτσι σαν αδέσποτη γάτα που πήγαινε στο ίδιο γυμνάσιο με τον Kei και την Misora. Εκείνοι κάποτε άλλαξαν το μέλλον γυρνώντας τον χρόνο πίσω, και η Sumire πέθανε, κάτι που δεν θα είχε συμβεί χωρίς την παρέμβασή τους.

 

Takuya Eguchi ως Tomoki Nakano, ένας πρωτοετής, συμμαθητής των Kei και Misora. Έχει την δύναμη να προσεγγίσει ένα συγκεκριμένο άτομο με τη φωνή του μέσα στον χώρο και στον χρόνο. Είναι ένας από τους λίγους φίλους που καταλαβαίνουν τον Kei.

 

Yuki Yamada ως Mirai Minami, ένα μέλος του “unidentified research club” και συμμαθήτρια των Kei και Misora. Είναι έξυπνη κι ευδιάθετη, καθώς και δυναμική σε όλα όσα την ενδιαφέρουν.

 

Yui Makino ως Youka Murase, που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη από τον Kei. Συμβουλεύεται το “Service Club” για να αναστήσει τη νεκρή γάτα της.

 

Sachika Misawa ως Seika Nonoo, μια πρωτοετής που πηγαίνει σε διαφορετικό λύκειο από τους Kei και Misora. Έχει την ικανότητα να μοιράζεται τη συνείδησή της με τις γάτες και καταλαβαίνει τις πράξεις των γατών στην Sagrada.

Ο Shinya Kawatsura (Non Non Biyori, Tanaka-kun is Always Listless) σκηνοθετεί το anime στα στούντιο David Production, και ο Katsuhiko Takayama είναι υπεύθυνος για το σενάριο. Ο Tomoyuki Shitaya σχεδιάζει τους χαρακτήρες, ενώ η Makino δανείζει τη φωνή της στην Youka, και ερμηνεύει το opening theme song με τίτλο “Reset.”

Η ιστοσελίδα περιγράφει την υπόθεση:

 Η Sagrada είναι μια πόλη όπου σχεδόν ο μισός πληθυσμός έχει ιδιαίτερες ικανότητες. Το διοικητικό γραφείο της πόλης επιτηρεί εκείνους που έχουν αυτές τις ικανότητες, και οι κάτοικοι ζουν ειρηνικά. Αυτές οι ικανότητες αναπτύχθηκαν χάρη σε ειλικρινείς ευχές από καρδιάς, όπως ” Θέλω να κάνω τα δάκρυα του αυτού του ανθρώπου να εξαφανιστούν” ή “Θέλω να με ακούσει κάποιος”. Ο Kei Asai έχει φωτογραφική μνήμη, που του επιτρέπει να θυμάται με απόλυτη ακρίβεια οτιδήποτε δει ή ακούσει, ενώ η Misora Haruki μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω μέχρι τρεις μέρες. Ενώ η Misora χάνει τις αναμνήσεις της από το μέλλον όταν γυρνά τον χρόνο πίσω, ο Kei δεν ξεχνά τίποτα. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους μαζί είναι ικανοί ν’ αλλάξουν το παρελθόν για να επηρεάσουν το παρόν.

Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι του παρελθόντος τους που τους κυνηγάει. Δυο χρόνια πριν, εξαιτίας ενός γυρίσματος πίσω στο χρόνο της Misora, η συμμαθήτριά τους η Sumire Souma πέθανε. Τώρα, ως μέλη του “Service Club”  του σχολείου τους, ο Kei και η Misora περνούν τις μέρες τους καταπιανόμενοι με διάφορα αιτήματα και παρακλήσεις των συμμαθητών τους, ψάχνοντας παράλληλα έναν τρόπο για ν’ αναστήσουν την Sumire Souma. Μια μέρα βρίσκουν το εξής αίτημα να τους περιμένει: “Θα ήθελα ν’ αναστήσετε την νεκρή μου γάτα.”

Για να σβήσουν τη θλίψη του παρελθόντος τους, οι Kei και Misora σπάνε το φράγμα του χρόνου κι αλλάζουν τον κόσμο.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *