Το anime Rage of Bahamut: Virgin Soul αποκαλύπτει 3ο προωθητικό βίντεο, cast, πρεμιέρα


Η επίσημη ιστοσελίδα για το τηλεοπτικό anime Rage of Bahamut: Virgin Soul, το sequel του Rage of Bahamut Genesis του 2014, ξεκίνησε να προβάλλει το Σάββατο ένα τρίτο προωθητικό βίντεο. Η ιστοσελίδα επίσης αποκάλυψε μια ακόμη αφίσα, τους καλλιτέχνες των θεματικών τραγουδιών, περισσότερα μέλη του cast και την ημερομηνία πρεμιέρας που θα είναι την 7η Απριλίου.

 

Οι SiM ερμηνεύουν το εναρκτήριο τραγούδι “Let It End“, και η DAOKO ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων “Haikei Goodbye Sayōnara” (Dear Goodbye Farewell). Το παραπάνω βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα και των δύο τραγουδιών, και προβάλλει πρώτα το κομμάτι της DAOKO και έπειτα των SiM.

 

bahamut-new-kv.png

 

Η σειρά θα προβληθεί στο προγραμματισμένο μπλοκ “Animeism“, και θα κάνει πρεμιέρα στο TBS στις 7 Απριλίου στη 01:55, και έπειτα στο MBS στις 02:10. Η σειρά θα προβληθεί επίσης στα κανάλια CBC, BS-TBS, Sun TV, και AT-X.

Τα νέα μέλη του cast περιλαμβάνουν τους:

 

Maaya Sakamoto ως Sofiel

 

sofiel.png (1)

 

Yasuhiro Mamiya ως Dias

 

dias.png

 

Kensho Ono ως Allesand

 

allesand.png

 

Η ιστοσελίδα αποκαλύπτει επίσης τα σχέδια του χαρακτήρα Mugaro, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το ρόλο.

 

Mugaro

 

mugaro.png

 

Η σειρά θα προβάλλεται για δύο τέταρτα του χρόνου. Η ιστορία διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά αφού ο κόσμος ξέφυγε από την καταστροφή εξαιτίας της άφιξης του Bahamut. Οι άνθρωποι στη βασιλική πρωτεύουσα μαζεύουν πλούτο, οι δαίμονες αιχμαλωτίζονται για να βοηθήσουν την αναγέννηση της πρωτεύουσας και οι θεοί χάνουν τη δύναμή τους εξαιτίας της μείωσης της θρησκευτικής ευλάβειας. Ο κόσμος χάνει την ισορροπία του καθώς άνθρωποι, θεοί, και δαίμονες έχουν τις δικές τους διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη δικαιοσύνη.

 

bahamut

 

Άλλα νέα μέλη του cast αποτελούν οι:

Sumire Morohoshi ως Nina Drango, μια κοπέλα που έρχεται στη βασιλική πρωτεύουσα ως κυνηγός επικηρυγμένων. Οι άνθρωποι την αγαπούν για την ζωντανή και φωτεινή της προσωπικότητα.

 

nina.png

 

Yuichiro Umehara ως Charioce XVII, ένας αδίστακτος βασιλιάς που δε θα σταματήσει με τίποτα προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Δεν φοβάται θεούς και δαίμονες, και κρατά στα χέρια του μια δύναμη κλεμμένη από τους θεούς.

 

xvii.png

 

Μέλη του cast που επιστρέφουν περιλαμβάνουν τους:

 

Hiroyuki Yoshino ως Favaro Leone

 

favaro.png

 

Go Inoue ως Kaiser Lidfard

 

kaiser.png

 

Masakazu Morita ως Azazel

azazel.png

Miyuki Sawashiro ως Rita

rita.png

Hiroshi Iwasaki ως Bacchus

bacchus.png

Showtaro Morikubo ως Hamsa

hamsa.png

Megumi Han ως Jeanne D’arc

jeanne.png

 

Ο Keiichi Satou (Tiger & Bunny, Asura) επιστρέφει από την πρώτη σεζόν για να σκηνοθετήσει τη σειρά, η Shizuka Ōishi (Futarikko, Ōdorī live-action series) γράφει το σενάριο. Ο Naoyuki Onda (Gantz, Hiiro no Kakera) επιστρέφει στα σχέδια των χαρακτήρων και ο Goki Nakamura (Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King, Baku Tech! Bakugan) θα εργαστεί ξανά ως art director. Ο Yoshihiro Ike (Tiger & Bunny, Kuroko’s Basketball) επιστρέφει επίσης για να συνθέσει τη μουσική. To MAPPA (Garo: Crimson Moon, Snow White with the Red Hair) κάνει και πάλι την παραγωγή του animation.

H Funimation πήρε τα δικαιώματα του anime και περιγράφει την πλοκή της πρώτης σεζόν:

Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ένας δράκος με ασημόμαυρα φτερά, ο Bahamut, τρομοκρατούσε τη μαγική χώρα της Mistarcia. Οι άνθρωποι, οι θεοί, και οι δαίμονες που κατοικούσαν στο νησί ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στο δαίμονα και σφράγισαν τη δύναμή του σε ένα κλειδί το οποίο χωρίστηκε στα δύο, ένα που προστατεύεται από τους θεούς και ένα από τους δαίμονες. Τώρα, η Mistarcia, είναι το παντοδύναμο βασίλειο – ώσπου μια γυναίκα κλέβει μισό από το κλειδί των θεών.

Το τηλεοπτικό anime Rage of Bahamut Genesis ενέπνευσε το παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα της Cygames, Rage of Bahamut. Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2014. Επιπλέον, η spinoff σειρά Rage of Bahamut: Manaria Friends πήρε το πράσινο φως, και προγραμματίστηκε για τον Απρίλιο του 2016. Παρόλα αυτά, η σειρά καθυστέρησε τότε επ’ αόριστον και ολόκληρο το αρχικό cast αφαιρέθηκε από τη λίστα προσωπικού.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *