Άρωμα Attack on Titan


Αναρωτηθήκατε ποτέ, πώς μπορεί να “μύριζαν” οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από το Attack on Titan; Ο Eren, η Mikasa και ο Levi γίνονται άρωμα!

Το καθένα από αυτά έχει σχεδιαστεί έτσι,ώστε να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα του κάθε ήρωα. Έτσι το άρωμα του Eren έχει ως ανώτερες “νότες” περγαμόντο, λεμόνι, λάιμ και μέντα και ως μεσαίες,κάρδαμο, μοσχοκάρυδο και γλυκάνισο. Οι βασικές “νότες” αποτελούνται από σανταλόξυλο, μόσχο και κέδρο. Έχει σχεδιαστεί έτσι,ώστε να αντικατοπτρίζει την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει αλλά και την αποφασιστικότητα του να καταστρέψει τους Τιτάνες.

Από την άλλη, το άρωμα της Mikasa αντικατοπτρίζει τον ήρεμο χαρακτήρα της (εκτός από το όταν μάχεται για τον Eren) και την κρυμμένη γυναικεία της πλευρά. Για αυτό και στο άρωμα κυριαρχούν αρώματα φρούτων του δάσους και τριαντάφυλλων,δαμάσκηνου και μικρών κρίνων για τις μεσαίες “νότες”, ενώ ο κέδρος, ο μόσχος και η λουίζα μονοπωλούν την βάση.

Τέλος το άρωμα του Levi, έχει για ανώτερες “νότες” σαπούνι και γενικά μια αίσθηση καθαρότητας. Οι μεσαίες  είναι αποκλειστικά “λουλουδένιες”, με αρώματα λωτού, τριαντάφυλλου και ίριδας, ενώ η βάση αποτελείται από μόσχο και κέδρο. Έτσι το άρωμα του Levi,διακατέχεται από την ιδιότητά του σαν ένας εξαίρετος στρατιώτης,αλλά  και από την υπερβολική προσήλωση στην καθαριότητα που τον διακρίνει.

perfumelevi copy

Κάθε μπουκαλάκι θα περιέχει 30ml και θα κοστίζει ¥5.775 (περίπου €44). Αν ενδιαφέρεστε και δεν σας προβληματίζει η ελαφρώς τσουχτερή τιμή του, μπορείτε να το προπαραγγείλετε στο Koubutsu-ya. Το προϊόν θα αρχίσει να διανέμεται από τις 26 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *