Νέο πρωτότυπο school life anime με τίτλο ‘Just Because!’.


Το προσωπικό του πρωτότυπου project για το anime Just Because! άνοιξε μια ιστοσελίδα την Τρίτη, η οποία ξεκίνησε να προβάλλει ένα trailer.

 

 

 

Η ιστοσελίδα περιγράφει την πλοκή:

Είναι χειμώνας του τρίτου έτους του λυκείου, κοντά στο τέλος του δεύτερου εξαμήνου, όπου οι μαθητές έχουν πολύ λίγο χρόνο ακόμη στο σχολείο. Όλοι περιμένουν την αποφοίτηση. Μέχρι που εκείνος γύρισε ξαφνικά σπίτι.

Ήταν ο συμμαθητής τους στο γυμνάσιο και είχε μετακομίσει μακριά. Μεταφέρεται σε μια περίεργη φάση και τους ξαναενώνει. Ήταν σαν να περίμεναν ένα σημάδι εκκίνησης για τα συναισθήματα των μαθητών που νόμιζαν πως θα τελειώσουν το σχολείο χωρίς πολλή φασαρία.

Οι χαρακτήρες του anime περιλαμβάνουν (από τα αριστερά στα δεξιά παρακάτω):

 

Hazuki Morikawa

Η Hazuki είναι μέλος της μπάντας του σχολείου και έχει ήδη αποφασίσει το πανεπιστήμιο που θέλει. Η οικογένειά της έχει μια φάρμα από τα χρόνια του παππού της ακόμη. Δεν ξεχωρίζει στην τάξη και μοιάζει αδιάφορη στις ρομαντικές σχέσεις.

Haruto Sōma

Ο Haruto είναι μέλος της ομάδας baseball που έχει ήδη εξασφαλίσει μια δουλειά μετά την αποφοίτηση. Σκοπεύει να κάνει το home run που δεν μπόρεσε να κάνει κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού τουρνουά και να εξομολογηθεί τον έρωτά του σε κάποια που του αρέσει.

Mio Natsumi

Η Mio ήταν συμμαθήτρια του Eita και του Haruto στο γυμνάσιο. Σκοπεύει να μπει στο πανεπιστήμιο και διαβάζει σκληρά για να το πετύχει. Τα συναισθήματά της για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα από το γυμνάσιο την επηρεάζουν ακόμη..

Eita Izumi

Ο Eita είναι o μαθητής που ήρθε με μεταγραφή από την μια πόλη μακριά από εκεί που ζούσαν η Mio και οι άλλοι. Ήταν κοντινός φίλος με τον Haruto από το γυμνάσιο και η μεταφορά του τους επανασυνδέει.

Ena Komiya

Η Ena είναι δευτεροετής μαθήτρια και μέλος του club φωτογραφίας που βρίσκεται στο χείλος της διάλυσης. Προκειμένου να σώσει το club σκοπεύει να μπει σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας. Στην προσπάθεια ανεύρεσης και λήψης μια καλής φωτογραφίας γίνεται μάρτυρας στην επανασύνδεση του Eita και του Haruto.

Ο Atsushi Kobayashi (Girls & Panzer storyboards και σκηνοθέτης επεισοδίων) σκηνοθετεί το anime στο PINE JAM, με τον Hajime Kamoshida (The Pet Girl of Sakurasou) ως σεναριογράφο και τον Kiseki Himura (Sword Art Online: Progressive manga, Tawawa on Monday) ως σχεδιαστή των αυθεντικών χαρακτήρων. Ο Hiroyuki Yoshii (Tawawa on Monday) μεταφέρει τα σχέδια σε animation. Η τραγουδίστρια – στιχουργός Nagi Yanagi (A Lull in the Sea, My Teen Romantic Comedy SNAFU, Bakemonogatari) θα υπηρετήσει ως μουσική παραγωγός και ο Keisuke Fukunaga (Tawawa on Monday) θα είναι ο παραγωγός.

Η ιστοσελίδα σχετικά με το νέο anime των δύο βασικών σχεδιαστών άνοιξε την Πρωταπριλιά, το περιοδικό Megami της Gekkan όμως αποκάλυψε στις 28 Απριλίου ότι το anime είναι αληθινό γεγονός.

Ένα φυλλάδιο από τη φετινή εκδήλωση του AnimeJapan περιέγραφε το anime:

Μια σχολική ζωή, την οποία όλη περνούν… αλλά δεν πηγαίνουν όλοι στην πανεπιστημιακή ομάδα baseball, ούτε γίνονται παίκτες τρομπέτας, ούτε λένε στην κοπέλα που γουστάρουν ότι τους αρέσει… ούτε βρίσκουν κάτι που θέλουν να κάνουν…

Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα λυκειόπαιδα που δεν μπορούν να γίνουν αυτό που θέλουν πραγματικά…

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *