Διαφημιστικό βίντεο για το anime “Ore, Twin Tail ni Narimasu”.


Η επίσημη ιστοσελίδα για την anime προσαρμογή της light novel σειράς “Ore, Twin Tail ni Narimasu.” (Ι, Will Become A Twin Tail.) του Yume Mizusawa ξεκίνησε να προβάλλει την Παρασκευή το πρώτο διαφημιστικό βίντεο.

Κείμενο: “Για να προστατέψω τη Γη, θα γίνω ένα twin-tail!”

Ο Sōji Mitsuka ήταν απλά ένα κανονικός μαθητής Λυκείου ο οποίος αγαπούσε τα twin-tails (κοτσιδάκια). Μια μέρα, ένα μυστηριώδες κορίτσι που ονομάζεται Thouars και προέρχεται από έναν άλλο κόσμο εμφανίζεται μπροστά του. Την ίδια στιγμή,  τέρατα αρχίζουν να εμφανίζονται στην πόλη όπου ζει ο Sōji

Λογότυπο: Ore, Twin Tail ni Narimasu.

Αφήγηση: Εμφανίστηκαν ξαφνικά, και είναι ανελέητα. Ο κόσμος στρέφεται προς το χάος. Ωστόσο, θα πρέπει να ζήσεις! Για τίνος χάρη, εσύ twin-tail! Έχει αποφασιστεί πού θα εισβάλουμε μετά! Όλοι σας, να είστε σε ετοιμότητα!

Όσον αφορά στο cast του anime, πρωταγωνιστούν ο Nobunaga Shimazaki (Free!, Pupa) ως o πρωταγωνιστήs της σειράς, Sōji Mitsuka, η Maaya Uchida (Pretty Rhythm Rainbow Live, Norgami) στο ρόλο της ηρωίδας Thouars καθώς και οι: Chinatsu Akasaki (Tari Tari, Love Lab) ως Erina ShindōM.A.O (Futsū no Joshikōsei ga Locodol Yattemita, Z/X Ignition) ως Mikoto Sakuragawa και Yōko Hikasa (K-ON!, Majestic Prince) ως Isna. Επιπλέον, ο Tesshô Genda θα πρωταγωνιστήσει ως Lizadgildy, ο Tetsu Inada θα συμμετέχει στο cast ως Draggildy και η Sumire Uesaka θα αναλάβει το ρόλο της Tail Red, της εναλλακτικής μορφής του Sōji.

Η ιστορία στρέφεται γύρω από το Sōji Mitsuka, ένα συνηθισμένο μαθητή Λυκείου που συμβαίνει να έχει μια εμμονή με τα twin-tail μαλλιά, δηλαδή τις κοτσίδες. Μια μέρα, ένας μυστηριώδες και όμορφο κορίτσι που ονομάζεται Thouars (Tuaaru) εμφανίζεται μπροστά του  από έναν παράλληλο κόσμο. Την ίδια στιγμή, τέρατα εμφανίζονται στην πόλη του και δηλώνουν ότι όλα τα twin-tails στον κόσμο ανήκουν σε αυτά.

Τα τέρατα αυτά τρέφονται με την “attribute power”, δηλαδή τη “χαρακτηριστική δύναμη”, την πνευματική ενέργεια των ανθρώπων. Η Thouars εμπιστεύεται το Sōji με το Tail Gear, μια φανταστική πανοπλία που αντλεί τη δύναμή της από τις ισχυρές ιδιότητες των Twin-tails. Με την πανοπλία ο Sōji μεταμορφώνεται σε ένα Tail Red, ένα κορίτσι μαχητή με κοτσιδάκια (twin-tails), για να προστατεύσει τη Γη.

Ο Hiroyuki Kanbe (Oreimo) σκηνοθετεί τη σειρά και ο Naruhisa Arakawa (Outbreak Company, MAOYU, Spice & Wolf) είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση της σειράς. Ο Kazuaki Morita (Arpeggio of Blue Steel, Danganronpa) προσαρμόζει τα αρχικά σχέδια των χαρακτήρων της Ayumu Kasuga. Η Production IMS (Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master, Date A Live II) αναλαμβάνει το animation της σειράς. Η Maaya Uchida θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Gimme! Revolution” των τίτλων αρχής του anime. Το single που περιλαμβάνει το κομμάτι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 22 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *