Πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου για το One Room


Η επίσημη ιστοσελίδα για την αυθεντική anime σειρά μικρών επεισοδίων One Room ξεκίνησε να προβάλλει ένα προωθητικό βίντεο για το anime την Πέμπτη. Το βίντεο αποκαλύπτει ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου και δείχνει κομμάτι του θεματικού τραγουδιού “Harumachi Clover” (Clover that Awaits Spring) από τη M.A.O. Η M.A.O ερμηνεύει το θεματικό τραγούδι για το arc της ιστορίας της Yui Hanasaka.

 

 

Το cast της σειράς περιλαμβάνει:

 

Τη M.A.O ως Yui Hanasaka, ένα 17χρονο κορίτσι από το νησί Hokkaido που πηγαίνει στο Τόκιο προκειμένου να δώσει εξετάσεις για το κολλέγιο. Μένει με τη μεγαλύτερη αδερφή της στο Τόκιο, και είναι ένα φρόνιμο και ειλικρινές πρόσωπο που κάνει τα πάντα με τη μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρωταγωνιστεί στα επεισόδια ένα ως τέσσερα στο anime.

 

yuihanasaka01

yuihanasaka02

 

Τη Rie Murakawa ως Natsuki Momohara, ένα 14χρονο κοριτσάκι γυμνασίου. Είναι η μικρότερη αδερφή της πρωταγωνίστριας που δουλεύει στο Τόκιο. Εισβάλλει στο διαμέρισμα του αδερφού της με τη δικαιολογία ότι θα του προσφέρει “καθοδήγηση στη ζωή”. Παρόλο που εκκρίνει έναν αέρα αφέλειας και νεότητας, είναι για την ακρίβεια πολύ υπεύθυνη και καλή στις δουλειές του σπιτιού. Κακομαθαίνει τον αδερφό της, αλλά δεν είναι καλή στο να είναι ξεκάθαρη με τα συναισθήματά της. Πρωταγωνιστεί στα επεισόδια πέντε ως οκτώ και η Murakawa θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Natsuzora Yell” (Summer Sky Yell) του arc.

 

natsukimomohara01

natsukimomohara02

 

Τη Suzuko Mimori ως Moka Aoshima, μια συνθέτρια τραγουδιών 21 χρονών. Έκανε κάποια στιγμή το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια αλλά δε μπορούσε να το ακολουθήσει και τώρα εργάζεται σε ημιαπασχολούμενες δουλειές στο Τόκιο ενώ κυνηγά το όνειρό της. Είναι χαρωπή και ανοίγεται εύκολα στον οποιονδήποτε. Δίνει την εντύπωση κάποιας που πεισματικά αρνείται να τα παρατήσει, αλλά έχει την καρδιά μικρού κοριτσιού. Ενώ εργάζεται σκληρά και κουράζει τον κόσμο, επίσης κουράζεται η ίδια πολύ εύκολα. Πρωταγωνιστεί στα επεισόδια εννιά ως δώδεκα του anime, και η Mimori θα ερμηνεύσει το κομμάτι “Kibō Refrain” (Hopeful Refrain) του arc.

one-room-kvΜεταξύ των συντελεστών του έργου είναι οι: Kantoku (The “Hentai” Prince and the Stony Cat., Garakowa -Restore the World– original character designer) που σχεδιάζει τους χαρακτήρες του One Room, Yasuhiro Okuda (Magical Girl Lyrical Nanoha) που μεταφέρει αυτά τα σχέδια σε animation, Typhoon Graphics (animation production assistance για το Digimon Adventure tri. films) που είναι η εταιρεία παραγωγής, Eiji Mano που είναι υπεύθυνος για την ιστορία, Aose Shimoi που γράφει το σενάριο, Takashi Sakuma ως υπεύθυνος παραγωγής, Hiroki Matsumoto του Atelier PLATZ ως καλλιτεχνικός διευθυντής, Chieko Hibi επί των χρωμάτων, Fumi Namba ως διευθυντής της σύνθεσης και Shun Tokuda ως editor.  Η Entertainment label SMIRAL (Anime De Training! Ex, Makura no Danshi) έχει την ευθύνη του original concept.

Το One Room θα προβληθεί στα Tokyo MX και Sun TV, καθώς επίσης και στο Niconico. Η σειρά θα λέει “τρεις ιστορίες όπως εξελίσσονται στο δικό σου (ένα) δωμάτιο”. Η επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει επίσης για το anime ότι το “εσύ” πρωταγωνιστείς στη σειρά.

Μια spinoff anime σειρά με τίτλο Room Mate: One Room side M θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο. Η σειρά θα λέει μια “άλλη ιστορία” με αντρικούς χαρακτήρες. Η Hidari (Sasami-san@Ganbaranai, Fractale, Santa Company) σχεδιάζει τους χαρακτήρες για τη σειρά.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *