Το One Piece “ζωντανεύει” με τη χρήση ολογραμμάτων το 2017!


Η παραγωγή του νέου One Piece VR Theater πήρε το πράσινο φως για τον επόμενο χρόνο. Το πρότζεκτ αυτό θα είναι μια προσπάθεια συνεργασίας του anime του Eiichiro Oda και του DMM VR Theater, έναν χώρο όπου χρησιμοποιείται τεχνολογία ολογραμμάτων για εικονικές συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις εικονικής πραγματικότητας.

news_header_op_vr01

Για να το γιορτάσουν, το “θέατρο” θα προβάλλει το Mugiwara no Ichimi vs Kaigun vs Ōka Shichi Bukai Holographic Battle Theater Encore (Straw Hats vs. Navy vs Seven Warlords of the Sea) στην Yokohama από τις 12 Νοεμβρίου ως τις 11 Δεκεμβρίου. Θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση μιας άλλης ταινίας με ολογράμματα που είχε προβληθεί το 2014 στην περιοχή Odaiba του Τόκιο.

Το DMM VR Theater θα εγκαινιάσει και ένα “Mugiwara Battle Cafe“, το οποίο θα έχει θεματικό μενού.

news_xlarge_op_vr_02

Ο κινηματογράφος χρησιμοποιεί το ίδιο διαφανές “χαρτί φάντασμα” που χρησιμοποιείται στις συναυλίες της Hatsune Miku και των άλλων  Vocaloid. Όμως δεν περιορίζεται στο ένα: χρησιμοποιεί πολλαπλά χαρτιά έτσι ώστε να προσδώσει βάθος στην εικόνα. Συγκεκριμένα έχει διοργανώσει εικονικές συναυλίες με το αποβιώσαν μέλος του X Japan, hide:

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *