Ψηφιακά ρολόγια με χαρακτήρες του One Piece!


Οι φαν του One Piece μπορούν πλέον να προπαραγγείλουν, σύμφωνα με το site One Piece Digital Archiveψηφιακά ρολόγια χειρός με χαρακτήρες του One Piece στο καντράν. Οι εικόνες που εμφανίζονται στο καντράν είναι ζωγραφισμένες απευθείας από τον δημιουργό του One Piece, Eiichiro Oda, και αλλάζουν κάθε μία ώρα.

01

Η οθόνη στο καντράν των ρολογιών είναι η ίδια που χρησιμοποιείται και στα ηλεκτρονικά ιαπωνικά λεξικά και έχει αποθηκευμένες 48 εικόνες χαρακτήρων του One Piece, όπως το πλήρωμα των Straw Hat Pirates αλλά και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες όπως ο Shanks ή ο Ace.

02

Τα ψηφιακά ρολόγια αυτά έχουν αποθηκευμένες τις ώρες 32 μεγάλων πόλεων ανά τον κόσμο καθώς και αυτόματο ημερολόγιο, φορτίζουν με τον ήλιο, έχουν προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας. Το πίσω μέρος του ρολογιού έχει χαραγμένα την νεκροκεφαλή του One Piece και έναν αριθμό. Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές εμφανίσεις και κουτιά.

04

 

05

Το προϊόν αυτό κατασκευάστηκε από την εταιρεία Imperial Enterprises και έχει περιορισμένη κυκλοφορία (3.000 κομμάτια) και λιανική τιμή 59.800¥ ή  περίπου 450€. Πωλείται στο ηλεκτρονικό μαγαζί της Imperial Enterprises, το Premico, καθώς και σε άλλους λιανικούς πωλητές και θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό στα τέλη Οκτώβρη.

H Imperial Enterprises έχει φτιάξει επίσης ρολόγια με θέμα το Dragonball Z, το Detective Conan και το Space Pirate Captain Harlock μεταξύ άλλων.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *