Νέο special για το One Piece στις 26 Αυγούστου με τίτλο ‘Episode of East Blue’.


Στο 30ο τεύχος της φετινής χρονιάς του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Shueisha αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα πως στο anime του One Piece θα γίνει η προσθήκη ενός δίωρου special επεισοδίου με τίτλο One Piece Episode of East Blue: Luffy to 4-nin no Nakama no Daibōken (Luffy and His 4 Crewmates’ Big Adventure). Το special θα προβληθεί στις 26 Αυγούστου.

Το τεύχος επίσης αποκαλύπτει τη βασική αφίσα που περιλαμβάνει τους Luffy, Zoro, Nami, Usopp, και Sanji. Το τεύχος δηλώνει πως το νέο anime θα είναι μια εντελώς καινούργια δουλειά, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται παλιές σκηνές από την αρχή της σειράς μέχρι τη στιγμή που το πλήρωμα μπαίνει στο Grand Line.

Το special γιορτάζει την 20η επέτειο του manga, και θα περιλαμβάνει επίσης anime εκδοχές από τις ιστορίες των εξώφυλλων του αυθεντικού manga, παρόλο που το τεύχος δεν αναφέρει καθόλου ποιες ουσιαστικά θα μετατραπούν σε animation. Επιπροσθέτως, το επεισόδιο θα περιλαμβάνει μια νέα εορταστική έκδοση των 20 χρόνων του αυθεντικού εναρκτήριου τραγουδιού “We Are!“.

Ο Takashi Otsuka σκηνοθετεί το επεισόδιο, και ο Tomohiro Nakayama γράφει το σενάριο. Ο Masayuki Sato είναι σχεδιαστής των χαρακτήρων και επικεφαλής σκηνοθέτης του animation.

Το προηγούμενο special του One Piece, One Piece: Heart of Gold (εικόνα δεξιά), προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2016 και ήταν συνδεδεμένο με την περσινή ταινία One Piece Film Gold.

Το One Piece έχει προηγούμενα special επεισόδια όπως: One Piece Episode of Luffy: Hand Island no Bōken (2012), One Piece Episode of Nami: Kōkaishi no Namida to Nakama no Kizuna (2012), One Piece Episode of Merry: Mō Hitori no Nakama no Monogatari (2013), και One Piece Episode of Sabo (2015).

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *