Το anime NTR: Netsuzou Trap αποκαλύπτει προσωπικό και νέο Visual


Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter για το τηλεοπτικό anime του yuri manga της Naoko Kodama,  NTR: Netsuzou Trap, αποκάλυψε την Τετάρτη το προσωπικό που θα εργαστεί για το anime, καθώς και ένα νέο visual.

 

ntr-visual

 

Ο Hisayoshi Hirasawa (OZMAFIA!!, Kiitaro’s yokai picture diary, Miss Bernard said.) εργάζεται ως επικεφαλής σκηνοθέτης για το anime στο Creators in Pack. Οι WORDS in STEREO (Kiitaro’s yokai picture diary) και Yūichi Uchibori (Miss Bernard said.) γράφουν το σενάριο. Ο Masaru Kawashima (Soul Eater, Penguindrum, Kiznaiver key animation) σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

Η επίσημη ιστοσελίδα του 0anime περιέχει το σλόγκαν “Έχουμε ένα μυστικό που δε μπορούμε να πούμε στα αγόρια μας”. Η Seven Seas που τυπώνει το manga στη Βόρεια Αμερική, περιγράφει την ιστορία:

ntr_vol01Η Yuma και η Hotaru είναι φίλες από παιδιά. Είναι μονάχα φυσικό όταν η Yuma νιώθει αγχωμένη για το καινούργιο της αγόρι, να ζητήσει από την Hotaru να βγούνε διπλό ραντεβού. Αλλά όταν η Hotaru προσφέρεται ως “εξάσκηση” της Yuma, τα δύο κορίτσια συνειδητοποιούν ότι ενδιαφέρονται περισσότερο η μία για την άλλη από ότι για τα αγόρια τους. Με τα αγόρια τους στο προσκήνιο και ένα παθιασμένο μυστικό στο παρασκήνιο, θα καταφέρουν η Yuma και η Hotaru να ξεχάσουν αυτό που έγινε μεταξύ τους ή μήπως έχουν πέσει σε μια παγίδα αγάπης και προδοσίας;

Η Ai Kakuma υποδύεται την πρωταγωνίστρια Yuma Okasaki, και η Hiromi Igarashi την παιδική της φίλη Hotaru Mizushina. Ο Daisuke Ono παίζει τον Fujiwara, το αγόρι της Hotaru που υποψιάζεται την σχέση των Hotaru και Yuma. Ο Ryota Ohsaka ερμηνεύει το ρόλο του Takeda, του αγοριού της Yuma.

To anime θα κάνει πρεμιέρα φέτος.

Η Kodama ξεκίνησε τη σειρά το 2014 στο περιοδικό Comic Yuri Hime της Ichijinsha. Η Ichijinsha τύπωσε τον τρίτο συλλεκτικό τόμο στις 18 Νοεμβρίου.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *