Η μασκότ της ”Nitroplus” γίνεται Anime σειρά!


Η Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής λογισμικού ”Nitroplus‘, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι θα κυκλοφορήσει Anime σειρά με την μασκότ της εταιρείας . Η σειρά θα ονομάζεται ”Super Sunico Mascot” και έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει. Το Site της σειράς ονομάζεται ”SoniAni – Super Sunico the Animation” και έχει ξεκινήσει ήδη να λειτουργεί κανονικά. Η σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο ”Nitro Super Sonic 2013” που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα .

1347878107_anime7Η Super Sunico είναι το κορίτσι μασκότ των ”Nitro Super Sonic” στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την ”Nitroplus” . Εκτός από μασκότ είναι μοντέλο φωτογράφισης, χαρακτήρας στο παιχνίδι , φοιτήτρια , μουσικός και μέλος μίας μπάντας που αποτελείται από 3 κορίτσια και ονομάζεται ”Daiichi Uchu Sukodo” (Fastest Speed in Space), έχοντας την θέση της τραγουδίστριας και κιθαρίστριας .

Η Super Sunico ενέπνευσε ήδη την δική της σειρά παιχνιδιών καθώς και ένα γιγάντιο άγαλμα,κλίμακας 1/2. Εμφανίζεται επίσης στο ”Super Heroine Chronicle” (Video Game) από την ”Namco Bandai” για το Playstation 3 και P.S Vita και στο πρόσφατοTHQ Saints Row: The Third Game” .

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *