Εκτός λίστας Top 100 Brands η Nintendo!


NintendoΜετά τον θόρυβο με την απόσυρση του Club Nintendo, τον θάνατο του κ. Iwata και την διακοπή συνεργασίας της Nintendo με την Ελληνική διανομέα παιχνιδιών Nintendo, Nortec, και άλλων εταιρειών, έρχεται να προστεθεί και μία νέα λυπητερή για την ίδια την Nintendo. Βγήκε εκτός λίστας των 100 πρώτων εταιρειών!

Η Αμερικανική εταιρεία υπηρεσιών συμβουλών, Interbrand, ανακοίνωσε την λίστα των Καλύτερων Διεθνών Εταιρειών 2015 της την Δευτέρα, και για πρώτη φορά η Nintendo δε συμπεριλαμβάνεται.

Ο Yuki Wada, ο διευθυντής της Interbrand Japan, εξήγησε ότι ευθύνεται γι’ αυτό η καθυστέρηση της στην αγορά των παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα.

Τον Μάρτιο, η Nintendo ανακοίνωσε ότι είχε αναπτύξει μία επιχειρηματική συμμαχία με την DeNA, προγραμματίστρια παιχνιδιών για κινητά, για να δημιουργήσει νέα παιχνίδια για κινητά, από τις οποίες η πρώτη εργάζεται με την Niantic για να εκδώσουν το λογισμικό Pokemon GO του χρόνου. Η Nintendo σχεδιάζει να εκδόσει πέντε τίτλους για κινητά μέχρις το τέλος του Μάρτη του 2017 με το πρώτο να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Η Interbrand βαθμολογεί τις εμπορικές αξίες των εταιρειών βασιζόμενη στην οικονομική δυνατότητα και στο πόσο καλά συνεισφέρει σε τούτους τους τζίρους. Η Apple και η Google είναι στην κορυφή για τρίτη συνεχιζόμενη χρονιά. Οι Ιαπωνικές φίρμες στην λίστα συμπεριλαμβάνουν τις Toyota, Honda, Canon, Nissan, Sony και Panasonic.

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *