Το NHK δημιουργεί Anime σειρά ντοκιμαντέρ για αθλητές


Το NHK (ιαπωνική δημόσια τηλεόραση) ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα πως θα παρουσιάσει την anime σειρά ντοκιμαντέρ Eikō Naki Tensai-tachi Kara no Monogatari (Stories From “Geniuses Without Glory”) σχετικά με αθλητές, ξεκινώντας στο πρώτο επεισόδιο για το κολύμπι. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 25 Μαρτίου στο BS1.

doc01doc02

doc03

 

Το πρώτο επεισόδιο μεταφέρει υλικό από το βιογραφικό manga Eikō Naki Tensai-tachi (Geniuses Without Glory) των Tomoyoshi Itō και Shingo Morita στο Weekly Young Jump  — συγκεκριμένα την ιστορία του Hironoshin Furuhashi, ενός κολυμβητή γνωστού ως “το ιπτάμενο ψάρι του Fujiyama”. Ο Daisuke Ono υποδύεται τον Furuhashi στο anime. Οι Katsuyuki Konishi και Taketora θα δώσουν επίσης τις φωνές τους σε χαρακτήρες του anime.

Το επεισόδιο περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τον αθλητή Ολυμπιακών αγώνων Kōsuke Kitajima και άλλους Ιάπωνες αθλητές σχετικά με το πώς ο Furuhashi άλλαξε τον κόσμο του Ιαπωνικού κολυμβητικού αγωνιστικού κόσμου, καθώς επίσης και τι είδους εξάσκηση χρειάζεται για να γίνεις Ολυμπιακός αθλητής.

Το J.C. Staff αναλαμβάνει την παραγωγή του animation για το anime. Το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο περιλαμβάνει τον στίβο, θα προβληθεί τον Μάιο.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *