Νέο βίντεο και χαρακτήρες για το Blu-Ray/DVD ‘Infinite Stratos 2: Long Vacation Edition’!


Ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων για το νέο anime Blu-Ray/DVD Infinite Stratos 2: Long Vacation Edition κυκλοφόρησε το Σάββατο. Τα highlights λοιπόν της καλοκαιρινής αυτής ιστορίας έχουν πολλά ”yakata (καλοκαιρινά κιμονό), πυροτεχνήματα και μαγιό”!

Στο νέο αυτό anime Blu-Ray/DVD θα δούμε δύο νέους χαρακτήρες:

chara_img01

 

Την Tatenashi Sarashiki (φωνή από την Chiwa Saito), την πιο δυνατή μαθήτρια της ακαδημίας και πρόεδρο του μαθητικού συμβουλίου. Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια αλλά ταυτόχρονα και μυστηριώδες!

 

 

 

 

 

 

chara_img08

Την Kanzashi Sarashiki (φωνή από την Suzuko Mimori), την μικρότερη αδερφή της Tatenashi και συμμαθήτρια του Ichika. Η Kanzashi είναι ένα ιδιαίτερα εσωστρεφές και κλειστό κορίτσι. Παρά το γεγονός ότι είναι υποψήφια αντιπρόσωπος της Ιαπωνίας, ο μηχανικός και οπλικός εξοπλισμός της είναι ελλιπής.

 

 

 

 

 

Η τραγουδίστρια Minami Kuribayashi (The Devil is a Part Timer!, Katanagatari) θα ερμηνεύσει το opening theme ”True Blue Traveler”, ενώ η ηθοποιός Yoko Hikasa καθώς και άλλοι τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν το ending theme: Beautiful Sky.

Ο Kuri Horii σκηνοθετεί το anime στο στούντιο 8-bit μαζί με τον σκηνοθέτη Shin Tochika. Ο Horii θα σχεδιάσει επίσης τους χαρακτήρες. Οι Takeshi Takakura και Koichi Mugitani θα αναλάβουν να σχεδιάσουν τα μηχανικά-οπλικά μέρη του anime, ενώ ο Hikaru Nanase θα γράψει την μουσική.

Η Blu-Ray/DVD version θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου μαζί με το επεισόδιο Hitonatsu no Omoide (A Summer’s Memory) διάρκειας 40 λεπτών, 30 λεπτά με επιπλέον σκηνές και ένα είδος booklet σχετικά με την εικονογράφηση των χαρακτήρων από τον Kumi Horii. Τα πρώτα αντίγραφα θα συνοδεύονται από ένα special cd, ένα  booklet 28 σελίδων, ένα trading card game και άλλα έξτρα.

Η  Blu-Ray version θα κοστίζει 5,250 yen (περίπου 53$) και η DVD version 4,200 yen (περίπου 42$).

Τέλος, το Infinite Stratos 2 θα κάνει πρεμιέρα στην ιαπωνική τηλεόραση στις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *