Η νέα διαφήμιση της Shiseido μας δείχνει την μεταμορφωτική δύναμη του μακιγιάζ!

Η εταιρία Shiseido, των προϊόντων περιποίησης μαλλιών και καλλυντικών, κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση που επιδεικνύει πως τα προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τον καθένα σε χαριτωμένο κορίτσι.

Αυτή η νέα διαφήμιση δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο YouTube την περασμένη εβδομάδα. Το βίντεο, με τίτλο “Κορίτσι του λυκείου; Το μυστικό του μακιγιάζ ενός κοριτσιού του λυκείου”(“High School Girl? The Secret to a High School Girl’s Make Up” ), μας δείχνει στα γρήγορα μια τάξη του λυκείου όπου βρίσκονται μόνο κορίτσια καθώς και την καθηγήτρια τους. Κάθε κορίτσι έχει μια ευκαιρία να εμφανιστεί στην οθόνη, μια μάλιστα κλείνοντας το μάτι στο θεατή. Η κάμερα προχωρά και στο τέλος κάνει ένα κοντινό πλάνο σε μια σελίδα ενός βιβλίου που γράφει: “Προσέξατε τα αγόρια στην τάξη;” Και η διαφήμιση μας δείχνει αντίστροφα την διαδικασία του μακιγιάζ των κοριτσιών, αποκαλύπτοντας ότι όλες ήταν στην πραγματικότητα αγόρια, ντυμένα και βαμμένα για να μοιάζουν με κορίτσια!

Τη διαφήμιση σκηνοθέτησε ο Shō Yanagisawa, που δούλεψε πρόσφατα στο διαφημιστικό του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού για κινητά Pokémon GO! AR. Στόχος της διαφήμισης ήταν να δείξει ότι ο καθένας μπορεί να είναι χαριτωμένος.

Αυτό το βίντεο δείχνει την μεταμόρφωση των αγοριών σε κορίτσια και υπογραμμίζει κάθε προϊόν που χρησιμοποιήθηκε πάνω τους.

Πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *