Νέο promo video για το ”One Piece Unlimited World R”!


Σήμερα δημοσιεύθηκε το νέο promo video του πονήματος της Namco Bandai και της Ganbarion, ”One Piece Unlimited World R”. Στο βίντεο θα δείτε τους νέους χαρακτήρες οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί από τον Eiichiro Oda αποκλειστικά για το παιχνίδι. Τα ονόματα αυτών: Red, Pat και Yadoya.

Red

Patrick_Redfield_Infobox

Pat

250px-Pato_Infobox (1)

 

Yadoya

200px-Yadoya_Infobox

 

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο:

 

Τo cast των νέων χαρακτήρων θα αποτελείται από τους: Μasachika Ichimura (Pokemon : The First  Movie, Final Fantasy VII : Advent Children) στο ρόλο του Red, η Tarako (Chibi Maruko chan , Noir) στο ρόλο του ρακούν Pat και η Rumi Hiiragi (Spirited Away) στο ρόλο της Yadoya. Oι Red και ρακούν Pat,θα αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του παιχνιδιού. Στο βίντεο επίσης, θα δείτε και γνώριμους χαρακτήρες τους οποίους οι Straw Hat Pirates είχαν συναντήσει στο παρελθόν όπως οι M. Caesar Clown, Trafalgar Law, Hody Jones, Enel, και ο Crocodile. Στο παιχνίδι θα μπορούν να παίξουν μέχρι τέσσερις παίχτες εξερευνώντας τον τον εκτενή και πλούσιο κόσμο του One Piece κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως ψάρεμα,κυνήγι εντόμων και θησαυρών.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, 21 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις για το Nintendo 3DS : Chopper Pink και Luffy Red και στα πρώτα αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν, θα συμπεριλαμβάνονται κωδικοί για download οι οποίοι ξεκλειδώνουν: μια ενδυμασία του Luffy από την ταινία One Piece Film Strong World, καθώς και μια επιπλέον αποστολή από το Marineford με playable χαρακτήρα τον Ace.

luffy-red 896f021f

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *