Νέο trailer για το One Piece Unlimited World R!


Το πέμπτο βίντεο δημοσίευσε η Namco Bandai για το πολυαναμενόμενο One Piece Unlimited World R. Στο trailer διαρκείας περίπου πέντε λεπτών, γίνεται παρουσίαση του τραγουδιού με τίτλο “Hashire!”, το οποίο έγραψε ο Hideki Sakamoto (Yakuza, Toukiden, Echochrome)

Το βίντεο ξεκινάει με μια νέα περιπέτεια μαζί με ένα ρακούν, ονόματι Pat, ο οποίος σχεδιάστηκε από τον Eiichiro Oda, συμπεριλαμβανομένων και των λοιπών νέων χαρακτήρων για το παιχνίδι. Αργότερα, στο βίντεο παρουσιάζεται η Trans Town, την βάση των επιχειρήσεων των παιχτών, οπού μπορούν να συλλέξουν εξοπλισμό, να ξεκουραστούν και να γευματίσουν. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε περιπέτειες και μάχες με γνώριμους χαρακτήρες από το anime και το manga. Επίσης, μπορείτε να ψαρέψετε να πιάσετε έντομα και να πάτε για κυνήγι θησαυρών.

Ο Oda, επίσης σχεδίασε τον Red, του οποίου δίνει την φωνή του ο Masachika Ichimura (Pokemon: The First Movie’s Mewtwo, Final Fantasy VII: Advent Children’s Red XIII) ως ο βασικός ανταγωνιστής του παιχνιδιού. Στο παιχνίδι θα παρελάσουν διάφοροι γνωστοί χαρακτήρες όπως οι  Edward Newgate, Akainu, Aokiji, M. Caesar Clown, Trafalgar Law, Hody Jones, Enel, και ο Crocodile, συν ενός νέου χαρακτήρα ονόματι Yadoya.

Μέχρι τέσσερις παίχτες θα μπορούν να παίξουν,εξερευνώντας τον εκτενή κόσμο του One Piece με τους φίλους σας.

Στις 21 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν δύο ειδικές εκδόσεις για το Nintendo 3DS : Chopper Pink και Luffy Red και στα πρώτα αντίτυπα που θα κυκλοφορήσουν, θα συμπεριλαμβάνονται κωδικοί για download οι οποίοι ξεκλειδώνουν: μια ενδυμασία του Luffy από την ταινία One Piece Film Strong World, καθώς και μια επιπλέον αποστολή από το Marineford με playable χαρακτήρα τον Ace.

Πηγή:Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *