Νέες λεπτομέρειες για τις Pokemon X και Y! 9


Στο σημερινό Nintendo Direct, η Ninty ανακοίνωσε φοβερές, νέες λεπτομέρειες για τις πολυαναμενόμενες Pokemon Χ και Y!

Πρώτα μάθαμε για το Pokemon Bank, μια τράπεζα που επιτρέπει στους παίκτες να έχουν 100 δικά τους boxes στο διαδίκτυο, όπου μπορούν να αποθηκεύουν έως και 3000 Pokemon. Πολύ σημαντική νέα προσθήκη, με μοναδικό αρνητικό το γεγονός πως έχει ετήσια συνδρομή για να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις. Ήταν μια ιδέα που συζητούσαν επί χρόνια τα στελέχη της GameFreak και τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Update: Το Pokemon Bank κυκλοφορεί στην Ιαπωνία, φέτος, στις 25 Δεκεμβρίου με ετήσια συνδρομή 500 Yen, ενώ στην Ευρώπη θα το έχουμε δύο μέρες μετά, με άγνωστη ακόμα συνδρομή. Κατεβάζοντας την εφαρμογή κερδίζετε 30 μέρες δωρεάν χρήση.

Untitled-1

 

Το Poke Transporter επιτρέπει στους παίκτες που έχουν βάλει τις κασέτες Black, White, Black 2 και White 2 στο Nintendo 3DS τους να μεταφέρουν τα Pokemon τους στο Pokemon Bank και από εκεί στις X και Y.

Untitled-2

 

 

Ένα πολύ ευχάριστο νέο για τις X και Y είναι ότι διαλέγεις όχι ένα, αλλά δύο αρχικά Pokemon! Πέρα από τα Chespin, Fennekin και Froakie, που σου δίνει ο φίλος σου στο παιχνίδι, ο καθηγητής Sycamore σου δίνει ένα από τα Bulbasaur, Charmander ή Squirtle!

x-y-pokemon-direct-5

Untitled-3

 

Και φυσικά, υπάρχει λόγος και για αυτό! Οι τελευταίες εξελίξεις των παραπάνω, όπως περιμέναμε, έχουν Mega Evolutions! Για να επιτευχθεί η μέγιστη εξέλιξη, το βραχιόλι στο χέρι του κάθε εκπαιδευτή, συνδυάζει τα συναισθήματα του εκπαιδευτή και του Pokemon του! Το βραχιόλι ονομάζεται Mega Ring και περιέχει το Key Stone, που αντιδρά με το Mega Stone του Pokemon σας! Απολαύστε παρακάτω μια πρώτη γκαλερί εικόνων μάχης ανάμεσα στα Venusaur, Charizard και Blastoise και σε κανονική και σε Mega μορφή!

Update: Το Mega Venusaur έχει την ικανότητα Thick Fat, ικανότητα που μειώνει τη ζημιά που δέχεται από επιθέσεις τύπου φωτιάς και πάγου ενώ ταυτόχρονα έχει αυξημένη Defence και Special Defence! Το Mega Charizard έχει την ικανότητα Drought, δυναμώνοντας έτσι τις επιθέσεις φωτιάς του και έχει αυξημένο Special Attack! Το Mega Blastoise αποκτά τη νέα ικανότητα Mega Launcher, ικανότητα που δυναμώνει επιθέσεις όπως Water Pulse και Dark Pulse!

Για τελευταία, η Nintendo άφησε την κυκλοφορία 2 νέων εκδόσεων Nintendo 3DS XL στα χρώματα των X και Y, με τα 2 θρυλικά να κοσμούν το πάνω μέρος του! 27 Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη!

Untitled-11

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα Mega Venusaur, Charizard και Blastoise σε δράση!

Παρακολουθήστε ξανά την ανακοίνωση της Nintendo, πατώντας εδώ!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 thoughts on “Νέες λεπτομέρειες για τις Pokemon X και Y!

 • Grim Ripper

  Επίσης από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 14 Ιανουαρίου θα μπορούμε να κατεβάσοθμε και το Torchic με την megastone που χρειάζεται για να γίνει Mega-Blaziken, άρα 3 starter θα έχουμε (όσοι τις πάρουμε μέχρι 14 Ιανουαρίου) 😛

 • Cassiel

  Τουλάχιστον το Pokemon Bank/Transfer θα έχει και free trial period και έτσι θα μεταφέρω στις νέες όλα από την White στην νέα άμεσα και μετά σιγά μην πληρώσω κιόλας για διαδικτυακή αποθήκευση 🙂

 • NinteNick

  Pokemon Cloud και τελος το πιαστα ολα καθε φορά. Δεν πιστεύω να ειναι πολυ ακριβη η τιμή αλλα ειδωμεν. Απο το να ειναι ασφαλη στο συννεφο και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο για πάντα.

 • Ίρις - Αγάπη Σουσούνη

  Fennekin και Bulbasaur θα έμπαιναν στάνταρ στην ομάδα μου αν και το καλύτερο Mega Evolution από αυτά τα τρία είναι του Charizard δαγκωτό. Δεν λέει όμως να έχεις δύο Fire Type στην ίδια ομάδα, αν θες να έχεις ισορροπία. Πάντως τον σκοπό του Pokemon Bank δεν τον αντελήφθη. Δεν πειράζει όμως. Περιμένω με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Pokemon X and Y, για να κλαίω που δεν θα έχω λεφτά να το πάρω.