Διέρρευσε ανακοίνωση της νέας season για το anime Hell Girl


Τα ιαπωνικά καταστήματα λιανικής πώλησης Tsutaya και Honya αποκάλυψαν κατά λάθος πως μια τέταρτη season του Hell Girl θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2017. Διαφημίζουν μία νέα manga συλλογή που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου του 2017 και η οποία περιλαμβάνει ένα βιβλιαράκι με τα σχέδια παραγωγής της νέας season.

 

Hell-Girl

 

Εφόσον η ανακοίνωση δεν είναι “επίσημη”, δε ξέρουμε πολλά σχετικά με την επερχόμενη season. Το Hell Girl είναι μια παραγωγή των Studio Deen και Aniplex, με την πρώτη season να έχει προβληθεί για πρώτη φορά το 2005.

Το Hell Girl είναι μια σειρά τρόμου-μυστηρίου που περιλαμβάνει μια συλλογή ιστοριών που περιστρέφονται γύρω από ανθρώπους που έχουν υποστεί bullying ή βασανισμένους ανθρώπους που επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Hell Correspondence. Οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα ώστε να κάνουν τον βασανιστή τους να πάει στην κόλαση και να δεχτεί την τιμωρία του κάρματος. Μετά από το αίτημα, η Ai Enma εμφανίζεται για να δώσει στο πρόσωπο που την κάλεσε μια κούκλα, η οποία θα στείλει τον βασανιστή στην κόλαση μόλις την τραβήξει. Για να συμβεί αυτό, ο άνθρωπος που κάνει την αίτηση πρέπει επίσης να πληρώσει με την ίδια του την ψυχή και πηγαίνει επίσης στην κόλαση.

 

Hell-Girl-1

 

Τρεις anime σεζόν έχουν βγει μέχρι στιγμής, με συνολικό αριθμό επεισοδίων, 78. Επιπλέον παραγωγές μετρούν 4 μεταφορές σε manga, μία live-action τηλεοπτική σειρά και ένα visual novel.

 

πηγή: Goboiano

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *