Πρεμιέρα 14 Ιουλίου για το νέο anime του Hell Girl


Η επίσημη ιστοσελίδα για το franchise του Hell Girl (Jigoku Shōjo) ξεκίνησε να προβάλλει το πρώτο προωθητικό βίντεο για το νέο τηλεοπτικό anime Jigoku Shōjo: Yoi no Togi την Πέμπτη. Το βίντεο δείχνει ένα νέο μυστηριώδη χαρακτήρα, τη Michiru και αποκαλύπτει πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου.

 

Η σειρά θα προβληθεί στα κανάλια Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV, BS11 και MBS. Ένα τηλεοπτικό special επεισόδιο για το anime θα προβληθεί επίσης στις 7 Ιουλίου, ενώ το Family Gekijō θα προβάλλει από τις αρχές του Ιουλίου και τη σειρά και το special και στη συνέχεια τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν του anime από την αρχή.

Επιπλέον η ιστοσελίδα αποκάλυψε μία καινούργια αφίσα.

 

 

Η νέα σειρά θα έχει έξι νέα επεισόδια και έξι επεισόδια “αναπόλησης”.

Τα μέλη του cast επιστρέφουν για τους ρόλους τους εκτός από τη Misaki Watada που θα υποδυθεί τη Michiru. Το cast περιλαμβάνει:

Mamiko Noto ως Ai Enma
Takayuki Sugo ως Wanyuudou
Takako Honda ως Hone-Onna
Masaya Matsukaze ως Ren Ichimoku
Hekiru Shiina ως Yamawaro
Kanako Sakai ως Kikuri
Misaki Watada ως Michiru

Ο Hiroshi Watanabe (σεναριογράφος στο Hell Girl: Two Mirrors, σκηνοθέτης στο Hell Girl: Three Vessels) θα είναι υπεύθυνος και πάλι για το αρχικό concept. Ο Takahiro Omori, ο σκηνοθέτης του πρώτου anime του Hell Girl όπως επίσης και του Hell Girl: Two Mirrors, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το anime στο Studio DEEN. Επίσης επιστρέφουν οι Mariko Oka, Kenichi Kanemaki, και Yasuharu Takanashi για τα σχέδια των χαρακτήρων, τη σύνθεση της σειράς, και τη μουσική αντίστοιχα.

Η ροκ μπάντα Mio Yamazaki θα ερμηνεύσει το εναρκτήριο τραγούδι της σειράς “Noise,” και η ηθοποιός Mamiko Noto θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων “Irogami” (Colored Paper).

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *