Ανακοινώθηκε το main cast του anime “Garo”!


001-27-

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime “Garo: Honoo no Kokuin”, βασισμένο στο Garo Project tokusatsu drama program, ανακοίνωσε το voice cast της σειράς, την Κυριακή.

Στην σειρά θα είναι οι εξής (από αριστερά προς τα δεξιά):

  • Daisuke Namikawa (Valvrave the LiberatorFate/Zero) ως Leon Lewis
  • Kenyuu Horiuchi (Sekai Ichi HatsukoiToriko) ως Herman Lewis
  • Katsuhito Nomura (Mission-ELiving for the Day After Tomorrow) ως Alfonso San Valiante
  • Romi Park (Attack on TitanPersona 4 The Animation) ως Emma Gusman

Ο Yasuko Kobayashi (JoJo’s Bizarre AdventureAttack on Titan) θα γράψει την ιστορία και ο Yūichirō Hayashi θα την σκηνοθετήσει. Το Studio Mappa (Shingeki no Bahamut GenesisHajime no Ippo Rising) θα κάνει animate το show αυτό το φθινόπωρο. Μια ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου του anime θα πραγματοποιηθεί στο Shinjuku Ward 9 theater στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πόλη Tokyo.

Τα έξτρα μέλη είναι τα εξής:

  • Σχεδιασμός Animation χαρακτήρων: Toshiyuki Kanno
  • Art Director: Kazuyuki Hashimoto
  • Διευθυντής Φωτογραφίας: Yusuke Tannowa
  • CGI διευθυντής: Makoto Kanemoto
  • Μουσική: MONACA

Το μουσικό supergroup JAM Project θα εκτελέσει το opening theme με τίτλο “Honō no KokuinDivine Flame-“, και ο Sayaka Sasaki θα εκτελέσει το τραγούδι των τίτλων.

Το Garo drama franchise έχει μια σκοτεινή ιστορία που περιστρέφεται γύρω από ανθρώπους που έχουν δουλειά ως “Makai Knights,” άνθρωποι που πολεμάνε εναντίον σκοτεινών όντων με το όνομα “Horrors“. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του franchise έχει να κάνει με τον Makai Knight, Kōga Saejima, που προσπαθεί να σώσει ένα κορίτσι εν ονόματι Kaoru από τον βέβαιο θάνατο, αφού μολύνθηκε από αίμα δαίμονα.

garoΗ ιστορία ξεκινάει όταν ο σύμβουλος του Βασιλιά ξεκινάει ένα κυνήγι μαγισσών, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τους Makai Knights και τους Makai Priests, που υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύουν τον κόσμο. Μία Makai Priest, που έχει καταδικαστεί σε θάνατο, γεννάει ένα παιδί, τον Leon Lewis. Το παιδί σώζεται από τον πατέρα του, έναν Makai Knight, αλλά δεν γνωρίζει ποτέ την μητέρα του. Όταν μεγαλώνει, το παιδί κληρονομεί την χρυσή πανοπλία, ως απόγονος των Gold Knights. Εν τω μεταξύ, ο σύμβουλος του Βασιλιά έχει καταλάβει την χώρα, ύστερα από την αρρώστια του βασιλιά και τον διωγμό του πρίγκιπα Alfonso και της μητέρας του. Ο πρίγκιπας ψάχνει τον χρυσό ιππότη με την ελπίδα ότι θα τον βοηθήσει να πάρει πίσω το βασίλειο του.

Το Garo Project ξεκίνησε το 2005, με την πρώτη του σειρά να κάνει την εμφάνιση της στην τηλεόραση με 25 επεισόδια, το 2006. Το franchise έχει στο σύνολο 4 τηλεοπτικές σειρές και διάφορες ταινίες και σπέσιαλ.

 

Πηγή:Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *