Ολοκαίνουριο manga “Eat-Man” ξεκινάει στο μηνιαίο περιοδικό Shonen Sirius

taberuotokoΤο μηνιαίο περιοδικό Shonen Sirius της Kodansha ανακοίνωσε στην προεπισκόπηση του επόμενου τεύχους του, την Τετάρτη, ότι το manga Eat-Man” του Akihito Yoshitomi θα έχει μία καινούρια σειρά που θα ξεκινήσει να δημοσιεύεται στην αρχή του περιοδικού στις 26 του Μάη, στο τεύχος του Ιουνίου. Ο τίτλος της καινούριας προσθήκης στην σειρά θα ανακοινωθεί στο τεύχος του περιοδικού για τον Απρίλη, το οποίο έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 26 του Μάρτη.

Η Kodansha ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκινώντας στις 26 Μαρτίου το manga θα επανακυκλοφορεί, ένα κεφάλαιο κάθε εβδομάδα, στο site Nico Nico μέσω του Suiyobi no Sirius (το Sirius της Τετάρτης). Μία ολοκαίνουρια συλλογή των δέκα τόμων του manga Eat-Man θα εκδοθεί, με έναν τόμο να κυκλοφορεί μηνιαία για πέντε μήνες ξεκινώντας στις 9 του Μάη.

Ο Yoshitomi ζωγράφιζε το manga Eat-Man” από το 1996 μέχρι το 2003, ενώ το manga μεταφέρθηκε σε anime το 1997. Μία δεύτερη σειρά anime έκανε το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία έναν χρόνο αργότερα. Τέλος ο Yoshitomi δημοσίευσε ένα one-shot manga με τίτλο “Otome Claw” στο εβδομαδιαίο περιοδικό Shonen Champion της Akita Shoten πέρυσι.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *