Νέα σειρά Dragon Ball Z: Kai κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου! 2


dbzkai10

Το τεύχος Απριλίου του περιοδικού V Jump, θα ανακοινώσει την Παρασκευή, ότι μια καινούργια anime σειρά Dragon Ball:Kai θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 6 Απριλίου στις 9:00 το πρωί στο Fuji TV! Η “καινούργια εποχή του Kai” θα καλύψει το Majin Buu Saga.

To Dragon Ball Z Kai ή Dragon Ball Kai (όπως το βλέπουμε στην Ιαπωνία) συμπυκνώνει την anime σειρά Dragon Ball Z (1989-1996) ακολουθώντας περισσότερο το mangaDragon Ball του Akira Toriyama. Η σειρά περιέχει ψηφιακό High-Definition remastering, ένα επαναηχογραφημένο soundtrack, και επιλεγμένες σκηνές με νέα εφέ και ανανεωμένο anime υλικό. Το Dragon Ball Z Kai (2009-2011) είχε καλύψει το Saiyan Saga και το Android Cell Saga.

Το Νοέμβριο, ο Αυστραλιανός διανομέας anime Madman Entertainment απάντησε σε μια ερώτηση που έγινε μέσω Facebook για το Buu Saga, ότι ” Το DBZ Kai:Buu Saga θα κυκλοφορήσει κάπου στο 2014. Απλά περιμένουμε τις μεταγλωττίσεις να τελειώσουν”.

Οι Kyle Hebeth και Sean Schemmel, οι voice actors των Gohan και Goku αντίστοιχα στην αγγλική μεταγλώττιση Dragon Ball Z, ανέφεραν τον περασμένο Απρίλιο, πως ήδη ηχογραφούσαν για το Buu Saga του Dragon Ball Z Kai.

Το Ιαπωνικό cast είπε ότι ηχογράφησαν τα νέα επεισόδια το Νοέμβριο του 2012, μετά από την αρχική προβολή τους στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2011.

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Νέα σειρά Dragon Ball Z: Kai κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου!