Νέο Anime Special για το “One Piece” με τίτλο “3D2Y”


Η Toei Animation ανέβασε ένα διαφημιστικό βίντεο για το νέο anime special του One Piece, με τίτλο ‘3D2Y’ Ace no Shi wo Koete! Luffy Nakama to no Chikai” (One Piece ‘3D2Y’ Ξεπέρασε το θάνατο του Ace! Ο όρκος του πληρώματος του Luffy), το Σάββατο. Αυτό το 2ωρο special θα προβληθεί από τα κανάλια της Fuji TV στις 30 Αυγούστου, από τις 9 μ.μ μέχρι τις 11 μ.μ.

Αυτό το μυστηριώδες επεισόδιο θα περιέχει γεγονότα που δεν υπήρχαν ούτε στο manga αλλά ούτε και στο anime. Όπως όλοι καταλάβαμε, το επεισόδιο αυτό θα επικεντρωθεί στον “3D2Yκώδικα όπου το πλήρωμα του Luffy καλείται να αποκρυπτογραφήσει, και θα μας περιγράψει με περισσότερες λεπτομέρειες την προπόνηση που έκανε ο Luffy και το πλήρωμα του αυτά τα 2 χρόνια. Φυσικά δεν μπορεί να λείπει και η μυστική προπόνηση του Luffy από τον Rayleigh για την απόκτηση του Haki.

Ο παραγωγός της Toei Animation, Hiroyuki Sakurada είπε, ότι το special δεν θα περιέχει μέσα μόνο τον Rayleigh και την Hancock, αλλά και τους Buggy, Mr. 3, Mihawk, Perona και τον Ναύαρχο Sakazuki (Akainu). Ο δημιουργός του manga, Eiichiro Oda, σκοπεύει να σχεδιάσει έναν νέο εχθρό, τον Bandy World, ο οποίος θα έχει την δύναμη του “Moa Moa fruit“. Λέγεται, ότι ο Bandy World απέδρασε από το έκτο επίπεδο του Impel Down, κατά την διάρκεια της μάχης που έλαβε χώρα στο Marineford. Ο Bandy σπέρνει καταστροφή στον κόσμο με το παλιό του πλήρωμα, καταστρέφοντας τα πλοία των Marine, και εξουδετερώνοντας τους νέους πειρατές. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση (World Government) στέλνει τους 7 Warlord να του εναντιωθούν, αλλά τους αιχμαλωτίζει όλους, εκτός από την Boa Hancock, την οποία αποφασίζει να κυνηγήσει. “Μια έκπληξη που όλοι οι θαυμαστές πρέπει να δουν” ήταν το σχόλιο του Oda για το νέο αυτό επεισόδιο!

onepiecespecial2

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *