Συνέντευξη με το Μάνο Βενιέρη (Dragonball, Sailor Moon και δεκάδες άλλες μεταγλωττίσεις) 2


Ο Μάνος Βενιέρης είναι από τους ηθοποιούς των πρώτων μεταγλωττίσεων στην ελληνική τηλεόραση. Αυτός ο ζωντανός θρύλος της ελληνικής μεταγλώττισης, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από το AnimeCast! Στη δεύτερη, τηλεφωνική αυτή τη φορά συνέντευξή μας, γνωρίσαμε τον άνθρωπο Μάνο Βενιέρη.

Τον αγαπήσαμε μέσα από τις δεκάδες μεταγλωττίσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει, τις περισσότερες μάλιστα με σημαντικούς ρόλους. Για μας τους μικρότερους, είναι μια φωνή που μας θυμίζει την ελληνική έκδοση του Dragonball, στο οποίο έπαιζε τον αφηγητή, το Χελωνοτζίνι και άλλους ήρωες αλλά και τη Sailor Moon, στην οποία ήταν ο Mamoru.

Γνωρίστε κι εσείς τον Μάνο Βενιέρη, ακούγοντας την παρακάτω συνέντευξη και μείνετε συντονισμένοι για αποκλειστικές δηλώσεις του ίδιου και της Μαρίας Μπονίκου σε επερχόμενο βίντεο για το Dragonball!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Συνέντευξη με το Μάνο Βενιέρη (Dragonball, Sailor Moon και δεκάδες άλλες μεταγλωττίσεις)

  • ΚΟΣΜΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

    13/4/2014 Μόλις παρακολούθησα την συνέντευξη του Μάνου Βενιέρη και η αλήθεια είναι ότι δεν με ικανοποίησε τόσο όσο ο Αργυρούλης Παυλίδης! Αυτό όμως που μ’ ενοχλεί πιό πολύ είναι ότι απ’ όποιον παίρνουν συνέντευξη του μιλάν στον πληθυντικό γιατί;;;!!! Μακάρι όλοι αυτοί μια μέρα να γίνουν φίλοι μας, μόνο τότε θα αισθανθούμε καλύτερα και πιο ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι! Όπως ο Παυλίδης με τον Καΐλα!!! Εγώ αυτό θέέέλω και έτσι θέέέλω !!!!!! Εσείς;