Αξεσουάρ πολυτελείας βασισμένα στην ταινία “Space Battleship Yamato 2199”


Φανς του “Space Battleship Yamato 2199” σπεύσατε! Η Premium Bandai από τώρα και στο εξής, δέχεται προπαραγγελίες για την αντρική σειρά τριών προϊόντων πολυτελείας, βασισμένα στην ομώνυμη ταινία, η οποία περιλαμβάνει ένα δερμάτινο πορτοφόλι, ένα δαχτυλίδι και μία καρφίτσα για γραβάτα.

Το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας, με 2 μεταλλικά κλιπ από ορείχαλκο. Πρόκειται για ένα πορτοφόλι με 4 χωρίσματα και θέσεις για 5 κάρτες, ενώ η αναμφίβολα τσουχτερή τιμή του ανέρχεται στα ¥21.000, δηλαδή €156.

wall1 wall3

Η καρφίτσα είναι μεταλλική (πιθανότατα και αυτή από ορείχαλκο) και έχει χαραγμένο πάνω της το έμβλημα του UNCF BBY-01 Yamato. Μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με γραβάτες Yamato, και η τιμή της είναι ¥5.250 (€39).

pin1

Το δαχτυλίδι είναι το μόνο που θα αρχίσει την διανομή του τον Δεκέμβριο. Είναι κατασκευασμένο από ασήμι και απεικονίζει το έμβλημα της πλώρης του Yamato. Κοστίζει ¥15.750, δηλαδή €117. 

ring2

Η έβδομη και τελευταία ταινία της σειράς, “Space Battleship Yamato 2199 chapter7: Soshite Kan wa Iku” που είχε προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο, θα αρχίσει να διανέμεται σε Blu-ray και DVD στις 25 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *