Ανακοινώθηκαν οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς, Hamatora The Animation!


Μέσω βίντεο ανακοινώθηκαν οι συντελεστές της νέας σειράς Hamatora The Animation το οποίο φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση!

chara7

Τον carefree τύπο με τα γυαλιά, τον Birthday θα ενσαρκώσει ο Jun Fukuyama!

chara6

Ο γιατρός Ratio, που πάντα βρίσκει τη λύση ως ο πλέον πολυμήχανος της παρέας, θα ενσαρκωθεί από τον Yuichi Nakamura!

chara8

Την γλυκιά, και στο όνομα αλλά και σαν παρουσία, και πολύ έξυπνη επιστήμονα Honey, θα φέρει στη ζωή η Eri Kitamura!

chara9

Το ”τέρας” με την καρδία παιδιού, παντοτινού προστάτη της Honey θα ενσαρκώσει ο Katsuki Murase!

chara1

Τον (φαινομενικά) τουλάχιστον χαλαρό, εξωτερικό συνεργάτη του  πρακτορείου ντετέκτιβ Hamatora, Nice, θα ενσαρκώσει ο Ryota Ohsaka τον οποίο γνωρίσαμε από το anime, Blood Lad!

chara2

Στον ήρεμο χαρακτήρα του Murasaki, θα δώσει τη φωνή του ο γνωστός σε εμάς από το The UnlimitedHyobu KyosukeWataru Hatano!

chara3

O Art, είναι ο αστυνομικός (κι ας σας φαίνεται μικρός, αλήθεια σας λέω) που γνωρίζει τους ντετέκτιβ του πρακτορείου Hamatora από το παρελθόν και θα ενσαρκωθεί στη σειρά από τον Hiroshi Kamiya γνωστός από το Sayonara Zetsubo Sensei!

chara4

Να και ο foodmaniac της σειράς! Η Hajime, είναι ένα κορίτσι που πάσχει από απώλεια μνήμης και τρώει πολύ και συνέχεια (φυσικά και δεν φαίνεται από τη σιλουέτα της, anime βλέπουμε!) και θα ενσαρκωθεί από την Emiri Kato γνωστή από το Pretty Rhythm Rainbow Live!

chara5

Το κορίτσι με τα γυαλιά, είναι ο σύνδεσμος του πρακτορείου με τον έξω κόσμο και ονομάζεται Koneko. Φωνή στην Koneko θα χαρίσει η Kiyono Yasuna γνωστή από The Severing Crime Edge!

To Hamatora The Animation, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς από τον σκηνοθέτη  Seiji Kishi, τον σεναριογράφο Yukinori Kitajima και τον σκιτσογράφο, Yuki Kodama

Λόγω της νέας σειράς, ο Kodama και ο Kitajima θα κυκλοφορήσουν το manga στο περιοδικό Shueisha’s Young Jump στις 21 του Νοέμβρη ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης και videogame αλλά και διάφορα ”άλλα” σχετικά για τα οποία δεν μας έχουν πει ακόμη λεπτομέρειες.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *