Έφτασε το 3ο διαφημιστικό spot του Kyōkai no Kanata!


Το τηλεοπτικό κανάλι BS11 ξεκίνησε να προβάλει μία διαφήμιση για την προσαρμογή της νουβέλας της Ναγκόμου Τόριι, Kyōkai no Kanata από το στούντιο Kyoto Animation στην Ιαπωνία. Η διαφήμιση περιέχει την ίδια βιντεοσκόπηση που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο προώθησης νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Στην διαφήμιση ο KENN και η Ρίσα Τάνεντα δίνουν φωνή στους αντίστοιχους χαρακτήρες τους Akihito Kanbara και Mirai Kuriyama.

 


 

Η ιστορία σκοτεινής φαντασίας ακολουθεί έναν δευτεροετή μαθητή λυκείου με το όνομα  Akihito Kanbara. Αν και το αγόρι μοιάζει να είναι άνθρωπος, είναι μισός Yōmu και άτρωτος στα τραύματα γιατί μπορεί να θεραπευτεί γρήγορα. Μία μέρα, ο Akihito συναντάει την πρωτοετή Mirai Kuriyama η οποία φαίνεται έτοιμη να πηδήξει από την οροφή του σχολείου. Η  Mirai είναι απομονωμένη  εξαιτίας της ικανότητας της να χειρίζεται το αίμα, η οποία είναι μοναδική ακόμα και ανάμεσα στα μέλη του “κάτω κόσμου”. Τα ενοχλητικά γεγονότα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται αφού ο Akihito σώζει την Mirai.

Ο Τάιτσι Ισιντάτε ( γνωστός για επεισόδια των Clannad After Story, Hyoka, K-ON!) σκηνοθετεί το anime στα στούντιο του Kyoto Animation και ο Τζούκι Χάναντα  ( Gakuen Alice,  Chunibyo demo Koi ga Shitai!, Steins Gate) είναι υπεύθυνος για το σενάριο της σειράς. H Μίκου Καντοβάκι (σκηνοθέτης animation στα  The Disappearance of Harushi Suzumiya, K-ON! movie) σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

Η Τσιχάρα εκτός από την φωνή που θα δώσει σε χαρακτήρα της σειράς, θα τραγουδήσει επίσης το τραγούδι των τίτλων αρχής, “Kyōkai no Kanata.”. H Χικάρου Νάνασε (Infinite Stratos, Zone of the Enders, Scrapped Princess, Polyphonica, Galaxy Angel) συνθέτει την μουσική.

Το Kyōkai no Kanata έλαβε μία τιμητική αναφορά στην κατηγορία νουβέλας του Προγράμματος Βραβείων του Kyoto Animation το 2011. Το στούντιο κυκλοφόρησε τον πρώτο τόμο πέρυσι, ενώ ο δεύτερος τόμος αναμένεται για τον Απρίλη.

Το anime  θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς Asahi Broadcasting Corporation, Tokyo MX TV και TV Aichi στις 2 Οκτώβρη.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *