Το manga του Kuroko no Basket Extra Game πλησιάζει στο αποκορύφωμα.


kuroko-extra-game-climaxΤο πέμπτο τεύχος της φετινής χρονιάς του περιοδικού Jump Next της Shueisha ανακοινώνει την Τρίτη ότι το sequel manga του Tadatoshi FujimakiKuroko no Basuke Extra Game (Kuroko’s Basketball Extra Game), φτάνει στην αποκορύφωσή του με το επόμενο τεύχος του περιοδικού, το οποίο η Shueisha θα εκδώσει στα τέλη του Δεκέμβρη. (Να σημειωθεί εδώ πως στα Ιαπωνικά η λέξη “climax” γραμμένη σε αλφάβητο katakana αναφέρεται συχνά στο τελευταίο κεφάλαιο ενός manga).

Το manga αυτό είναι ένα sequel στο προηγούμενο manga του FujimakiKuroko no Basuke (Kuroko’s Basketball). Στην αρχή της αυθεντικής σειράς, ο Taiga Kagami έχει μόλις εγγραφεί στο λύκειο Seirin όταν συναντά τον Tetsuya Kuroko της σχολικής ομάδας μπάσκετ. Ο Kuroko τυχαίνει να είναι το 6ο μέλος – σκιά μιας θρυλικής ομάδας μπάσκετ που πήρε την ονομασία “Generation of Miracles“. kuroko02Μαζί, ο Kagami και ο Kuroko σκοπεύουν να οδηγήσουν την ομάδα τους στο σχολικό πρωτάθλημα inter-high — ενάντια στους πρώην συμπαίκτες του Kuroko.
O Fujimaki λάνσαρε το manga του Kuroko no Basuke Extra Game στο Jump Next το Δεκέμβρη του 2014, και η Shueisha δημοσίευσε τον “πρώτο μισό” τόμο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η πρωταρχική σειρά Kuroko no Basuke δημοσιεύθηκε στο Weekly Shonen Jump το 2008, και τελείωσε το Σεπτέμβρη του 2014. Η Shueisha τύπωσε τον 30ο και τελευταίο συλλεκτικό τόμο στην Ιαπωνία το Δεκέμβρη του 2014.

Το αυθεντικό manga ενέπνευσε τρεις τηλεοπτικές μεταφορές σε anime και μια επερχόμενη anime ταινία.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *