Τα μυθιστορήματα “Joker Game” μεταφέρονται σε anime


Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα στο τεύχος του Σεπτεμβρίου του Newtype, μηνιαίου περιοδικού της Kadokawa, ότι το μυθιστόρημα μυστηρίου Joker Game του Kōji Yanagi θα αποκτήσει δική του σειρά anime. Μέσα στο σχέδιο αυτό περιλαμβάνεται η δημιουργία μιας ιστοσελίδας και ενός επίσημου λογαριασμού στο Twitter.

joker-game-scan

Το πρωτότυπο μυθιστόρημα διαδραματίζεται το 1937 πριν ξεκινήσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο αντισυνταγματάρχης Yūki του Αυτοκρατορικού Στρατού της Ιαπωνίας ιδρύει την D Agency, μια ομάδα κατασκόπων του στρατού που διοικεί και διδάσκει ο ίδιος.  Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θέτει στον υπολοχαγό Sakuma να παρακολουθεί τις επιδόσεις αυτής της μονάδας. Η D Agency βρίσκει πράκτορες πέρα από τους στρατιώτες της Ιαπωνίας και ο Yūki καθιερώνει το δόγμα της, το οποίο αντιτίθενται στις πεποιθήσεις του Αυτοκρατορικού στρατού: “Μην σκοτώσεις, μην σκοτωθείς, μη συλληφθείς.” Με αυτό, ο Yūki εκπαιδεύει μια ομάδα από πράκτορες που πραγματοποιούν αποστολές εναντίον εσωτερικών και εξωτερικών δυνάμεων.

Ο Kazuya Nomura (Ghost in the Shell: New Movie) θα διευθύνει το σχέδιο στην Production I.G., ενώ ο Shirow Miwa (Dogs: Bullets & Carnage) είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

jokergame02

Ο Yanagi έκδωσε το πρωτότυπο μυθιστόρημα Joker Game (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα) το 2008. Το μυθιστόρημα κέρδισε το 2009 το βραβείο Nihon Suiri Sakka Kyōkai-shō (Συγγραφείς Μυστηρίων της Ιαπωνίας). Στις 31 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μια live-action μεταφορά του μυθιστορήματος που σκηνοθετήθηκε από τον Yū Irie. Ο Yanagi συνέχισε την ιστορία με δύο ακόμα μυθιστορήματα, που εκδόθηκαν το 2009 και το 2012 με τίτλους Double Joker και Paradise Lost αντίστοιχα.

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *