Η Kodansha ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Manga!


Η Kodansha ανακοίνωσε τους νικητές των 40ων βραβείων manga!

news_large_days1

Καλύτερο Shonen Manga ανακηρύχθηκε το DAYS του Tsuyoshi Yasudaπου δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Weekly Shōnen Magazine (Kodansha).

Υπόθεση: Δυο αγόρια, ο Tsukushi, που δεν έχει κανένα ξεχωριστό ταλέντο και ο Jin, που είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, συναντιούνται μια νύχτα με καταιγίδα. Εκείνη τη νύχτα ο Jin εισάγει τον Tsukushi στον κόσμο του σχολικού ποδοσφαίρου.

Άλλοι υποψήφιοι: Seraph of the End, Noragami και My Hero Academia.

 

 

 

 

 

 

Καλύτερο Shojo Manga ανακηρύχθηκε το Kiss Him, Not Me του/της Junko που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Bessatsu Friend (Kodansha)

Υπόθεση: Η Kae Serinuma είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε “fujoshi.” Όταν βλέπει αγόρια να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, της αρέσει να φαντάζεται διάφορα. Μια μέρα, ο αγαπημένος της χαρακτήρας από anime πεθαίνει και το σοκ την κάνει να χάσει δραματικά βάρος. Τότε 4 ωραίοι στο σχολείο της, της ζητούν να βγούνε ραντεβού, αλλά αυτό δεν την ενθουσιάζει – θα προτιμούσε να τους δει να βγαίνουν μεταξύ τους!

Άλλοι υποψήφιοι: Kurosaki-kun no Iiinari ni Nante NaranaiSay “I love you”Nijiiro Days (Rainbow Days), και First Love Monster.

 

 

 

 

A17779-3786565744.1446531703

 

Καλύτερο General Manga ανακηρύχθηκε το Kōnodori του/της Yū Suzunoki που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Morning (Kodansha).
Υπόθεση: Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος Sakura Kōnodori είναι παράλληλα και μουσικός jazz. Στην Ιαπωνία, επειδή ο τοκετός δεν θεωρείται ασθένεια, η ασφάλιση δεν τον καλύπτει οικονομικά. Η μαιευτική φροντίδα δεν συνεπάγεται τη θεραπεία κάποιας ασθένειας ή τραύματος. Κανονικά ένας φυσιολογικός τοκετός δεν απαιτεί την παρουσία μαιευτήρα, αλλά αν κάτι πάει στραβά, τότε γίνεται απαραίτητος.

Άλλοι υποψήφιοι: Ajin – Demi-HumanGolden KamuyTokyo Tarareba Musume, και Boku dake ga Inai Machi (Erased).

 

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στον κάθε δημιουργό περιλάμβαναν ένα πιστοποιητικό, ένα χάλκινο αγαλματίδιο και 1 εκατομμύριο γιεν. Οι Ken Akamatsu, Tochi Ueyama, Oh! great, Atsushi Kase, Miyuki Kobayashi, Yūji Moritaka, και Kazumi Yamashita στελέχωναν την κριτική επιτροπή.

 

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *