Το visual novel ‘Rewrite’ των Key/Visual Art’s γίνεται τηλεοπτικό anime


Το τηλεοπτικό anime Charlotte τελείωσε την Κυριακή με ανακοίνωση πως ένα project για τηλεοπτικό anime βασισμένο στο PC visual novel Rewrite των Key/Visual Art’s ξεκινάει.

 

 

Κείμενο: Ένα νέο project έρχεται!!
Κείμενο: Κάνοντας ένα ταξίδι 100 εκατομμυρίων ετών,
Κείμενο: Φτάνοντας και πάλι τους ανθρώπους…
Κείμενο: Αυθεντικός δημιουργός: Key/Visual Art’s
Κείμενο: Αυθεντικό σχέδιο χαρακτήρων: Itaru Hinoue (Key/Visual Art’s)
Κείμενο: Σύνθεση/ Σενάριο: Romeo Tanaka, Kai (Visual Art’s)
Κείμενο: Character Design: Masayuki Nonaka
Κείμενο: Παραγωγή κινουμένου σχεδίου: 8-Bit
Κείμενο: Σκηνοθέτης/ Επόπτης σεναρίου: Tensho
Κείμενο: Και έτσι, το ταξίδι… το καλό ταξίδι, η ανθρωπότητα …
Κείμενο: Το τηλεοπτικό anime project Rewrite ξεκινά
Κείμενο: Επειδή, παρόλα αυτά, κρατάμε τα χέρια …

Ο/H Tensho (Kinmoza! Kiniro + Mosaic, The Fruit of Grisaia) σκηνοθετεί το anime στο 8-Bit και επιπλέον επιθεωρεί τα σενάρια της σειράς. Oι Romeo Tanaka (Cross Channel σενάριο, Humanity Has Declined) και Kai της Visual Art’s (Clannad σενάριο, Grim Reaper Kyou) θα συνεργαστούν για τη σύνθεση και τα σενάρια, ενώ ο Masayuki Nonaka (Hello!! KINMOZA chief animation director, The Fruit of Grisaia main animator) μεταφέρει τα αυθεντικά σχέδια των χαρακτήρων του παιχνιδιού της Itaru Hinoue (Kanon, Air, Clannad, Little Busters!) της Key/Visual Art’s για το animation.

key-3.pngΤο αυθεντικό Rewrite visual novel του 2011 λαμβάνει χώρα στο Kazamatsuri, μια φανταστική πόλη όπου ο πολιτισμός και η φύση συνυπάρχουν. Μέσα σε αυτή, οι παίκτες μαντεύουν το ρόλο του μαθητή Kotaro Tennoji και αλληλεπιδρούν με τις συμμαθήτριες του Kotori Kanbe, Chihaya Ohtori, Akane Senri, Sizuru Nakatsu, and Lucia Konohana (τις οποίες υποδύονται οι Chiwa Saito, Saya Shinomiya, Eri Kitamura, Keiko Suzuki, and Risa Asaki, αντιστοίχως).

Η Itaru Hinoue (AIR, Kanon, CLANNAD) υπηρέτησε ως η δημιουργός του project του game και ως βασική εικονογράφος. Ο Romeo Tanaka (Cross Channel, Kana: Little Sister), ο Ryukishi07 (Higurashi no Naku Koro ni, Umineko no Naku Koro ni) και o Yūto Tonokawa (Little Busters!) έγραψαν το storyline για το παιχνίδι. Επίσης, ο Jun Maeda (AIR, CLANNAD, Angel Beats!) είχε αναμειχθεί στη μουσική παραγωγή και τον έλεγχο της ποιότητας για το Rewrite.

Το Rewrite Harvest festa! fan disc, γραμμένο από την αυθεντική ομάδα του παιχνιδιού Romeo Tanaka, Ryukishi07, και Yūto Tonokawa συμπεριλάμβανε διάφορες επιπρόσθετες ιστορίες σχετικά με ηρωίδες του αυθεντικού παιχνιδιού, οι οποίες είχαν επίσης εικονογραφηθεί από την artist της Key, Itaru Hinoue. Το αυθεντικό παιχνίδι επίσης κυκλοφόρησε για το PSP και PS Vita το 2014, και ακολουθήθηκε από την έκδοση του Playstation 3 τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

O πρόεδρος των Visual Art’s/KeyTakahiro Baba, αναγνώρισε το 2013 την πιθανότητα ύπαρξης anime σειράς για το Rewrite λέγοντας, “Αν με φωνάξουν, θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να κάνω το anime”.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *