Το manga Berserk επιστρέφει στις 24 Μαρτίου


Berserk Return

Το έκτο τεύχος του περιοδικού Young Animal της Hakusensha αποκαλύπτει την Παρασκευή, ότι ο Kentarou Miura θα επιστρέψει με καινούριο τεύχος Berserk στο έβδομο τεύχος του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Το manga θα κυκλοφορήσει και πάλι ακολουθώντας το καθιερωμένο μηνιαίο πρόγραμμα (η Hakusensha δημοσιεύει το Young Animal δύο φορές τον μήνα).

Το έβδομο τεύχος του Young Animal θα συμπεριλαμβάνει ένα ξεχωριστό Berserk βιβλιαράκι, το οποίο θα μετράει πάνω από 100 σελίδες. Παρόμοιο υλικό έχει συνοδεύσει και στο παρελθόν το περιοδικό, κάθε φορά που το manga επιστρέφει από hiatus (παύση). Το Berserk θα συμπεριλαμβάνεται στο εξώφυλλο του πέμπτου τεύχους και το καινούριο κεφάλαιο θα περιλαμβάνει μία χρωματιστή σελίδα.

Το περιοδικό είχε αποκαλύψει, τον Σεπτέμβρη, ότι το manga θα μπει σε hiatus μέχρι τις αρχές του 2017, ενώ είχε επιστρέψει από μία προηγούμενη παύση, σαν μηνιαία σειρά πια, τον Ιούνιο.

Το ταξίδι του Guts (ο πρωταγωνιστής) ξεκίνησε το 1989 και έκτοτε το manga έχει προσαρμοστεί σε μία τηλεοπτική anime σειρά, το 1997, όπως και σε μία τριλογία anime ταινιών από το 2012 ως το 2013. Μία καινούρια τηλεοπτική anime σειρά έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2016. Η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *